Rólunk

Sziasztok!

A Medium ötlete az elmúlt években már körvonalazódott a fejünkben ilyen-olyan formában, azonban a közös nevezőt 2015 elején találtuk meg, ami aztán az év végére és 2016 tavaszára már konkrét formát is öltött. A komplexummal tulajdonképpen gyerekkori álmainkat valósítjuk meg, hiszen egy olyan gördeszkás klubot hoztunk létre a Medium “személyében”, ahol a gördeszkás szubkultúra iránt érdeklődök minden igényét igyekszünk kielégíteni. Mondhatni, hogy Budapest szívében egy olyan helyen látunk titeket vendégül, ahol amellett, hogy exkluzív termékekhez juthattok hozzá a bár résznek, a kiállítótérnek, valamint a fedett és fűtött skateparknak köszönhetően olyan minőségben kapcsolódhattok ki, amilyennel korábban talán még nem találkozhattatok hazánkban (R.I.P. Bronzöntő). Ígérgetésekbe egyelőre nem mennénk bele, de célunk az, hogy a segítségünkkel egy kicsit megbolygassuk és egyben el is mozdítsuk a magyar gördeszkázást egy olyan irányba, amin ha szépen lassan elindulunk, akkor idővel felzárkózhatunk a nyugati barátainkhoz.

 

Mivel a Medium teljes egészében független minden egyéb hazai vállalkozástól kicsit lassan haladunk, így első körben a webshopunkat és valamilyen szinten online magazinként működő weboldalunkat indítjuk el, hogy addig is ismerkedjetek velünk. A második ütemben a kávézó és a skateshop kapuit nyitjuk majd meg (remélhetőleg már valamikor augusztusban) majd az utolsó körben a skateparkot is átadjuk nektek. A részletes nyitvatartással, üzemeléssel és árakkal kapcsolatban később jelentkezünk, addig is nézzetek szét webshopunkon és blog oldalunkon, amiken időről időre újabb termékekkel és anyagokkal jelentkezünk majd.

 

Azóta, a kávézó és a skateshop kapuit is megnyitottuk, és hogy kiknek is hoztuk létre a medium skate café and lounge-t? azoknak, akik egy nyugat Európához hasonló környezetben szeretnének lazulni. Délutánonként egyetem után vagy közben átrágni a nap történéseit egy csésze kávé vagy egy korsó sör mellett. Azoknak, akik csak bámulva és ámulva állnánk órákat egy kiállításon. Azoknak, akik izgulnának a Dart tábla előtt.

 

Te is olyan vagy, akit már kis gyerek kora óta meg fogott a gördeszkázás? Akkor viszont feltétlen neked jött létre ez a hely. Mivel nálunk minden van, amit a gördeszkázáshoz tudsz kapcsolni! Könyveket, amiket lapozhatsz, ha még nem tudnál eleget a múltról. Rég elfelejtett cipőket, gördeszkalapokat, újságokat, matricákat, stb. amit lehet egykor már Te is birtokoltál. Képeket, amin Ki tudja, lehet Te vagy rajta, vagy a spanod sexi húga. Vagy régóta érdekel vagy még a léceket is koptatod? Akkor akár az összes Offlinet magazine-t át lapozhatod újra, hátha meg mindig benne vagy! Azokra ki se térek, akik az egyik legszorosabban kapcsolódó témát preferálják, a gördeszkás filmeket! Na, az mindig van és mindig közel az Európai / Amerikai premierekhez, vagy éppen saját és magyar!

 

 

Tehát ha magadra ismersz, akkor rád is gondoltunk, amikor megálmodtuk ezt a helyet!

 

Boltunk teljes kínálatát megtaláljátok a webshopon is!

 

Sajnos az utolsó kör, a pálya nyitása még várat magára, de hamarosan ezt is elérjük és idén már itt búcsúztathatjuk az évet!

 

Üdv,

Kovács Bálint ‘Bá’ & Matusch István ‘Matter’