Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat a Drop and Roll Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozóként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Drop and Roll Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy a Drop and Roll Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A Drop and Roll oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Drop and Roll KFT.

A szolgáltató székhelye: 1085 Budapest Mária utca 11 fsz. 2.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: webshop@mediumskate.com

A szolgáltató cégjegyzékszáma:

A szolgáltató adószáma: 25447307-2-42

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve:

A szolgáltató telefonszáma: 0630 776 8892

Adatvédelmi nyilvántartási száma:

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: BlazeArts Kft.

A tárhely-szolgáltató címe: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: admin@forpsi.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.forpsi.hu