Alltimers Fall ‘17

szeptember 18, 2017

 

Perfect boards for the perfect guy.” Csak ennyi áll a márka honlapján, mi pedig egyet kell, hogy értsünk… Itt az Alltimers legfrissebb, őszi dropja!

 

Az Alltimers elképesztő cruiser lapjaival robbant be a köztudatba, amiket eleinte csak a Supreme, és a többi hozzá hasonló exkluzív skateshop falain lehetett megtalálni. Készítettek már Lamborghinis, távirányítós, kinyithatós mobilos és olyan celebeket megformázó lapokat is, mint Rihanna, Ryan Gosling és Marissa Tomei.

 

Lambo és Rihanna cruiserek

 

Azután, hogy „rendes” gördeszkás céggé váltak, saját teammel, nagyon hamar az új márkák egyik legnépszerűbbjévé nőtték ki magukat. A lapjaikon, melyeket még mindig az USA-ban, a Chapmannél gyártanak, gyakran olyan filmes és popkulturális utalások köszönnek vissza, amiken mi is csak a fejünket fogjuk. Ugyan még csak egy viszonylag fiatal cégről beszélünk, de a rendszeres Quartersnacks és Dime együttműködéseken túl már olyan márkákkal is kollaboráltak, mint az Adidas és a Vans.

 

Dustin Henry

A teamet elnézve nekik is köszönhető, hogy egyre több figyelmet kap a sokáig alul értékelt kanadai gördeszkázás. A csapat többek közt Will Marshall, Etienne Gagne és Dustin Henry, akikhez az east coast legenda, Zered Bassett csatlakozott az Alltimers első projaként.

 

 

 

Martini, merítés a ’80-as, ’90-es évek popkultúrájából, pezsgő, jacuzzik és prémium életstílus: ez az Alltimers!

 

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.