Bemutatkoznak az Andalé csapágyak

december 5, 2016

Mint ahogy arról többé-kevésbé korábban már beszámoltunk új márkával bővült kínálatunk, így a Bones mellett már Andalé csapágyakat is választhattok a kerekeitekbe. Mivel azonban egy viszonylag friss márkáról van szó, úgy gondoltuk néhány mondat erejéig bemutatjuk nektek mit képvisel az Andalé.

 

Az Andalé alapítóiként a Los Angeles-i gördeszkázás két újkori ikonját, Joey Brezinskit és Paul Rodriguezt jegyzik, ám valójában a márka ötlete Brezinski fejéből pattant ki ténylegesen. A Cliché profija végül 2010-ben kereste meg P-Rodot, aki akkor már tapasztalt befektetőként a Primitive-vel és a Markisaval már jelen volt a piacon. A közös cég ötlete megtetszett az akkoriban fénykorát élő Rodrigueznek, aki miután otthagyta a Silvert és az FKD-t rögtön csatlakozott az Andalé-hoz, ami néhány év komolyabb előkészítés után világszinten is tényezévő vált.

thumb_8F274FE253FF4084B8C6576A991A0147

A márka arculatára és a nevére a Los Angelesre nagymértékben ható mexikói kultúra volt nagy hatással. Az Andalé egy létező spanyol szó, ami nagyjából annyit tesz, hogy “gyerünk”, ami tökéletesen passzol egy alapvetően a sebességre és a gördülésre szakosodott márkához. Az Andalé egyébként továbbra is egy kicsi, de folyamatosan növekvő cég, ami prémium termékeivel és megjelenésével igyekszik kitűnni a tucat márkák közül, ami a Dwindle érdeklődését is felkeltette, így 2015-től a cégóriás palettájára is felkerült.

 

Az Andalé kínálatában jelenleg öt féle csapágy található meg, melyek egytől egyig megvásárolhatók a Medium webshopon is. Noha a minőséget nem feltétlenül tükrözi az ABEC számozás – sokkal fontosabb az anyaghasználat és a felépítés – Brezinskiéknél az alap verziót az 5-ös jelenti, ami mellett egy 7-est, egy Swisst és egy Paul Rodriguezhez, valamint Daewon Songhoz kapcsolódó Pro Rated változatot vásárolhatjátok meg. Apropó, ha már a márka profijairól is szó esett érdemes megemlíteni azt is, hogy a folyamatosan bővülő csapatot a már említett arcokon kívül olyan deszkások alkotják mint például Marc Johnson, Ryan Sheckler, Guy Mariano, Torey Pudwill, vagy Lucas Puig csak hogy néhány ismertebb arcok említsünk.

 

Írta: atek

Hozzászólás zárolva.