Rólunk

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sziasztok!

A Medium ötlete az elmúlt években már körvonalazódott a fejünkben ilyen-olyan formában, azonban a közös nevezőt 2015 elején találtuk meg, ami aztán az év végére és 2016 tavaszára már konkrét formát is öltött. A komplexummal tulajdonképpen gyerekkori álmainkat valósítjuk meg, hiszen egy olyan gördeszkás klubot hoztunk létre a Medium “személyében”, ahol a gördeszkás szubkultúra iránt érdeklődök minden igényét igyekszünk kielégíteni. Mondhatni, hogy Budapest szívében egy olyan helyen látunk titeket vendégül, ahol amellett, hogy exkluzív termékekhez juthattok hozzá a bár résznek, a kiállítótérnek, valamint a fedett és fűtött skateparknak köszönhetően olyan minőségben kapcsolódhattok ki, amilyennel korábban talán még nem találkozhattatok hazánkban (R.I.P. Bronzöntő). Ígérgetésekbe egyelőre nem mennénk bele, de célunk az, hogy a segítségünkkel egy kicsit megbolygassuk és egyben el is mozdítsuk a magyar gördeszkázást egy olyan irányba, amin ha szépen lassan elindulunk, akkor idővel felzárkózhatunk a nyugati barátainkhoz.

 

Mivel a Medium teljes egészében független minden egyéb hazai vállalkozástól kicsit lassan haladunk, így első körben a webshopunkat és valamilyen szinten online magazinként működő weboldalunkat indítjuk el, hogy addig is ismerkedjetek velünk. A második ütemben a kávézó és a skateshop kapuit nyitjuk majd meg (remélhetőleg már valamikor augusztusban) majd az utolsó körben a skateparkot is átadjuk nektek. A részletes nyitvatartással, üzemeléssel és árakkal kapcsolatban később jelentkezünk, addig is nézzetek szét webshopunkon és blog oldalunkon, amiken időről időre újabb termékekkel és anyagokkal jelentkezünk majd.

 

Azóta, a kávézó és a skateshop kapuit is megnyitottuk, és hogy kiknek is hoztuk létre a medium skate café and lounge-t? azoknak, akik egy nyugat Európához hasonló környezetben szeretnének lazulni. Délutánonként egyetem után vagy közben átrágni a nap történéseit egy csésze kávé vagy egy korsó sör mellett. Azoknak, akik csak bámulva és ámulva állnánk órákat egy kiállításon. Azoknak, akik izgulnának a Dart tábla előtt.

 

Te is olyan vagy, akit már kis gyerek kora óta meg fogott a gördeszkázás? Akkor viszont feltétlen neked jött létre ez a hely. Mivel nálunk minden van, amit a gördeszkázáshoz tudsz kapcsolni! Könyveket, amiket lapozhatsz, ha még nem tudnál eleget a múltról. Rég elfelejtett cipőket, gördeszkalapokat, újságokat, matricákat, stb. amit lehet egykor már Te is birtokoltál. Képeket, amin Ki tudja, lehet Te vagy rajta, vagy a spanod sexi húga. Vagy régóta érdekel vagy még a léceket is koptatod? Akkor akár az összes Offlinet magazine-t át lapozhatod újra, hátha meg mindig benne vagy! Azokra ki se térek, akik az egyik legszorosabban kapcsolódó témát preferálják, a gördeszkás filmeket! Na, az mindig van és mindig közel az Európai / Amerikai premierekhez, vagy éppen saját és magyar!

 

 

Tehát ha magadra ismersz, akkor rád is gondoltunk, amikor megálmodtuk ezt a helyet!

 

Boltunk teljes kínálatát megtaláljátok a webshopon is!

 

Sajnos az utolsó kör, a pálya nyitása még várat magára, de hamarosan ezt is elérjük és idén már itt búcsúztathatjuk az évet!

 

Üdv,

Kovács Bálint ‘Bá’ & Matusch István ‘Matter’