GX1000 újra a Mediumban!

December 22, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

A San Franciscó-i csapat idén hatalmasat ment, a Roll Up az év egyik legdurvább videója lett, ezzel megtámogatva pedig a Ryan Garshell-féle GX1000 márka is egy új droppal jelentkezett, amire egyből sikerült lecsapnunk!

 

Lapok

 

 

A Roll Up-ban egy csomó feltörekvő, lapszponzor nélküli arcokat láthattunk, így magától értetődik, hogy a crew gyártatott magának néhány deszkát is. A minőséget nem bízták a véletlenre, hiszen a lapok a PS Stix (az FA, vagy Quasi lapok is itt készülnek) műhelyéből kerültek ki. A fenti OG logo lap 3 méretben érkezett és a másik, horrorfilmek által inspirált szériájuk is elérhető nálunk!

 

 

Ruhák

 

A napjainkban már csak online fórumként üzemelő Slap Magazine dobta be anno a lejtőmániások kedvenc “Bomb Hills, Not Countries” szlogenjét, amit a GX crew most póló formájában hozott vissza:

 

 

Emellé kaptunk még OG logós beanieket és pólókat feketében és zöldben, egy kisebb Twin Peaks (San Francisco talán leghíresebb, na meg a crew egyik kedvenc lejtője) kollekciót, valamint az egyik legkomolyabb hip baget, amit a szezonban láttunk!

 

 

A friss GX1000 drop már a boltban és a webshopon!

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.