Hotel Blue a Mediumban!

September 27, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Az elmúlt időszakban néhány olyan nagy márkával bővítettük a kínálatunkat, mint az Element, a Thrasher, vagy a Birdhouse, viszont azokra is gondoltunk akik a limitáltabb, kevésbé ismert brandeket szeretik és elhoztuk nektek New Yorkból a Hotel Blue legújabb termékeit!

 

 

Nick von Werssowetz, vagy ahogy a legtöbben ismerik LurkNYC áll a márka mögött, aki évek óta dokumentálja a New York-i deszkázás legjavát. “Raw spots and raw skating”. Az olyan több részes videósorozatok mellett, mint a new york times, vagy a mean streets például a Ben Kadowt a köztudatba berobbantó strangers videót is ő csinálta.

 

A márkát pont a Nick köré szerveződött crew és a város koszosabb oldala inspirálja. Ahogy ő is elmondta, a név a 70-es évek bordélyházaiból jön. Az igazi underground arcokból álló csapat legutóbb a Rough Luxury videóban hallatott magáról, de folyamatosan filmeznek így bármikor jöhet egy újabb promo.

 

 

 

Régóta kedveljük az east coast deszkázást, így miután megláttuk a fenti rapperek börtönfotóiból álló deszkát biztosak voltuk benne, hogy a Bronze, a Canal és a Quartersnacks mellett ezt a New York-i márkát is szeretnénk az üzletben látni. A Hotel Blue ruháit és lapjait már megtaláljátok a boltban és a webshopon!

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.