Medium Easter Special galéria és videó!

April 11, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Húsvét hétfőn szépen összegyűltünk a mindenki által más néven emlegetett rákospalotai/ Hubay/Karácsony Benő skateparkba egy kisebb összejövetelre, több elemen best trick versennyel és egy sticker slap contesttel a wallride falon.

 

Azt kell mondjuk, hogy ahhoz képest, hogy a tavasz első rendes napja volt, és páran tényleg először álltak újra deszkán a rekordhosszú telünket követően, a színvonaltól eldobtuk az agyunkat!

 

 

 

A bank to ledge elemen is nyomtatok pár meglepetést, a korlátot is szétosztottátok, viszont a lépcsőn fel és le tényleg csak úgy záporoztak a trükkök. Alig bírtuk szórni az ajándékokat!

 

Mégegyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek aki eljött, szerintünk nagyot mentünk, a hangulat is ott volt és nagyon reméljük, hogy ti is legalább olyan jól éreztétek magatokat, mint mi. Az biztos, hogy számíthattok még hasonló versenyekre tőlünk a közeljövőben!

 

Feljebb a galériánk a legjobb fotókkal, alább pedig egy rövid hangulatjelentés Gyufától:

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.