Medium Mondays – 18/05/28

May 28, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Former – Austyn Gillette Radiant Cure

 

 

A legutóbbi Grotto Lotto versenyen már láthattuk, hogy Austyn Gillette megint csúcsformában van, de ez az új rész felülmúlt minden várakozást!

 

 

Pizza Skateboards – Paris iPhone Clips

 

 

A Pizza Skateboards csapat még a Thaw&Order premierjére utazott Párizsba, most pedig összeszedték a trip telefonos B-sidejait.

 

 

Gosha Konyshev – Zima part

 

 

Amíg mi a hidegre panaszkodtunk, Gosha hozott egy új részt az orosz télből.

 

 

Street League, Jamie Foy, Witch Hunt, Altamont, stb.

 

Lement az első 2018-as Street League, amit nálunk is nézhettetek, de ha kimaradt volna a Flatspot zseniálisat tudósított és a Free is közölt egy gondolatébresztő cikket a londoni állomás kapcsán.

 

Valamiért nagyon aktívak voltak a héten a ruhamárkák: kijött a mexikói Levi’s trip összefoglalója Dan Plunkettékkel, a Dickies bemutatta Jamie Foyt egy team montázs keretében és az Altamont is jelentkezett egy új videóval.

 

Geoff Rowley is beköszönt:

 

 

A Skate Like a Girl non-profit rendezett egy gyorsított King of the Road versenyt a legjobb női deszkásokkal, csapatvideókkal, és minden más őrülettel.

 

Az adidas európai riderei Berlinben krúzoltak, és a stuttgarti Arrow&Beast is villantott egyet.

 

Ne felejtsétek, a héten egy Best Trick versennyel várunk benneteket a PlayIT-en!

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.