Medium Mondays 18/06/04

June 4, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Adidas Skateboarding – Magnus

 

 

Magnus Bordewick egy hónappal a Numbers bemutatkozója után megint egy új résszel jelentkezett! Az őrült norvég deszkázása mellett a kameramunka is kiváló, úgyhogy ezt még néhányszor újra fogjuk nézni.

 

 

Frog & Quartersnacks – Came To Paris For Nothing

 

 

A Quartersnackses társaság ismét Párizsban járt a Frog Skateboards csapattal, ahol csatlakozott még hozzájuk a Hjalte (aki persze az első és eddigi egyetlen Frog guest pro) és Andrew Wilson is a Polartól. Chris “Mango” Milic utolsó trükkje hatalmas!

 

 

Lotties x Spitfire – Lotties Primetime

 

 

A Lotties Skateshop Los Angeles egyik újabb shopja, amit a Reynoldshoz vagy Danny Bradyhez hasonló nagyobb prok is előszeretettel látogatnak, így az új Spitfire x Lotties kollabot egy elég komoly gárda promótálja.

 

 

Green Apple, Gonz, Jamie Foy, stb.

 

A héten ünnepelte az 50. születésnapját, úgyhogy összeválogatták az utánozhatatlan Mark Gonzales legjobb pillanatait.

 

Lassú hét volt, de Jamie Foy megint nagyot ment a friss Spitfire partjában, kijött egy új Green Apple és egy új Pop Trading videó is, valamint bemutatkozott a Theories kerékmárkája, a Dial Tone Mfg. Végre AVE is hallatott magáról egy villámgyors sorci erejéig:

 

🔥 @ave 🔥

A post shared by Spitfire Wheels (@spitfirewheels) on

 

Online a Fred Plocque-Santos interjú a legújabb Free Skate Magből, és Johnny Layton Nine Club epizódja is emlékezetesre sikerült.

 

Nem unatkozunk a hétvégén mi sem, a PlayIT Shown rendeztünk egy közös versenyt a Monster Energyvel, ahol a best tricket Forray Péter és Záhonyi Bálint nyerte, a high ollie contesten pedig Mihályfi Dávid pattintotta a legmagasabbat. Köszönjük mindenkinek aki eljött, Bá képeit itt találjátok.

 

Soós Dávid – Nollie Backside flip

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.