Medium Mondays – 18/09/17

September 17, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A nyári pihenő után ismét itt van a Medium Mondays az elmúlt hét legjobb gördeszkás tartalmaival!

 

Lee Yankou – Baby Blue part

 

 

A hét legfontosabb eseménye egyértelműen a Dime Glory Challenge volt, talán emiatt is rakták ki a Dime crew egyik legdurvább tagjának részét a Blue Tile Lounge videóból.

 

 

Pedro Delfino – Welcome to Deathwish

 

 

A tavalyi SOTY Jamie Foy, Zion Wright és a friss pro Tyson Peterson után Pedro Delfino a következő újgenerációs floridai aki berobbant a köztudatba. Nem tudjuk, hogy volt-e még valaki más aki kétszer is így kiütötte volna magát egy rész alatt!

 

 

Tre Williams Welcome To Primitive

 

A Primitive bemutatta az am gárdájának legfrissebb tagját, Tre Williamst.

 

 

Battle of Normandy, stb.

 

A Free Skate Mag felélesztette a Battle of Normandy-t, amiben 5 csapatnak néhány nap alatt kell a legjobb videót összefilmeznie Franciaország északi részén. Mindegyik edit hatalmasat ment, nehéz eldönteni, hogy a Sour (aki külön reprodukálta Chewy Cannon legendás jelenetét) a Ruben Speltával kiegészült Magenta, a Chico Brenes támogatta Palace, a legújabb ridereit felvonultató Antiz, vagy az Element európai csapata vitte-e idén a prímet.

 

Európánál maradva megjelent még egy új videórész a belga Phil Zwijsentől, láthattuk hogy backtailezte Adrien Bulard az El Torot és kaptunk egy csomó új infot a horvát Vlamidir Film Festivalról.

 

View this post on Instagram

That shit goes @oskarrozenberg 🏆 #polarskateco

A post shared by Polarskateco. (@polarskateco) on

Oski fenti, és ezt a menetét mindenkinek látnia kell, de itt van az összefoglaló a Vans Park Series legutóbbi, malmöi állomásáról.

 

Lezárult a 2018-as King of the Road, volt egy emlékezetes új rész Cam Sedlicktől, az Adidas team pedig  Sao Paoloban járt a még mindig csúcsformában deszkázó Rodrigo TX-szel. Ja, és Dustyn Henry végre pro az Alltimersnél! Plusz ismét egy hihetetlen Jake Johnson wallride:

 

View this post on Instagram

#jkjhnsn

A post shared by @ quasiskateboards on

 

Jonah Hill rendezett egy filmet deszkásokról, Na-Kel Smithel az egyik főszerepben, így a Jenkem utánajárt mennyire valós Jonah gördeszkás múltja.

 

A Nine Clubnál az igazi OG Gershon Mosley vendégeskedett, a Bunt pedig Dan Plunkettel beszélgetett.

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.