Medium Mondays – 18/10/01

October 1, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Ryan Townley – “Masquerade” Part

 

Újabb résszel jelentkezett a Welcome és Converse pro Ryan Townley. Őrült pop és néhány elég erős NBD!

 

 

Chris Mulhern – Untitled 003: Nate Pezzillo

 

 

A keleti part egyik legjobb filmese Chris Mulhern ismét hallatott magáról. Egyrészt elkezdett egy Philadelphia gördeszkás történelmét összefoglaló filmet, másrészt bemutatta a város egyik legjobb feltörekvő deszkását, olyan helyi prok kiséretében, mint Ishod vagy Suciu.

 

 

Emerica – “Wet Hot Canadian Summer” Tour Video

 

 

Jó újra együtt látni az Emerica csapatát. A kanadai turnéjukra magukkal vitték a márka legújabb riderét, a kézenálló bajnok Eric Winkowskit és a Dime leghihetetlenebb alakját, Alexis Lacroixt.

 

 

FTC, Slappy Challenge, Peace, Gronze, stb.

 

Megjelent Barcelona legaktívabb crewja, a Gronze legelső saját nem-instagram videója, benne többek közt a hétvégén tartott lyoni Slappy Challenge győztese: Deedz, Max Geronzi és Thierry Gormit, akinek pedig a hétvégén Európába érkező Adidas Das Days eseményen mutatják be a legújabb részét. Ami még az Adidast illeti, a német csapat is jelentkezett egy adag nyári felvétellel.

 

Ha már Barcelona, a városba látogató prok kedvenc skateshopja kiadott egy újabb hangulatos videót.

 

2018 eddig is egy nagyon jó év deszkás videók tekintetében. A hétvégén bemutatták az idei KOTR-győztes Element legújabb filmjét és az új Foundation videót is, egy igazi El Toro bangerrel:

 

 

A francia Joseph Biaistől is láthattunk egy részt, és az instakirály Dane Vaughn is kapott egy DGK videót, a legendás Jim Grecot pedig egy gyönyörűen megkomponált kisfilmben láthattuk.

 

Tony Hawk új Lakai cipőjét egy ötletes reklámmal promózták, volt egy brutál Pyramid Country edit, a Vague Skate Mag is dobott egy új montázst, a Polarosok meg New Yorkban nyomultak:

 

 

A Real Out of Sight szériájában a Treasure Island DIYt mutatták be, Corey Duffel pedig egy elég őszinte interjút adott a Nine Clubban.

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.