Medium Mondays – 18/10/22

October 22, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bár úgy tűnik, hogy az időjárás igencsak kegyes volt hozzánk a hosszú hétvégére, azért erre a hétre is rengeteg néznivalót gyűjtöttünk össze nektek.

 

Kezdésként pattanjunk fel a nosztalgiavonatra, melyet a mostanában a “golden era” újradokumentálásával foglalatoskodó Transworld Skateboarding indított útjára. Az alábbi összeállításban az ikonikus SF-szpot, a Pier 7 legjobb trükkjeit láthatjuk csokorba gyűjtve – Karl Watson, Marcus McBride, Mike York, Henry Sanchez csak hogy néhány legendát soroljunk a videóból a teljesség igénye nélkül.

 

 

Ha már a Transworlddel kezdtünk, akkor maradjunk is egy kicsit ezen a vonalon, ugyanis Reel Talk rovatukban Jonah Hill és Mikey Alfred látogatott el a magazin stúdiójába, hogy legújabb mozifilmjükről, a Mid90’s-ról meséljenek.

 

 

Új nagyfilmmel jelentkezik a Girl, melyben bemutatkoznak a csapat újdonsült amatőrjei, Niels Bennett és Griffin Gass. Az új arcokon kívül Andrew Brophy, Sean Malto, Rick McCrank, Mike Carroll, Taylor Pacheco és Simon Bannerot is feltűnik a félórás összeállításban.

 

 

Ha már Girl, akkor nézzétek meg, ahogyan a csodával határos módon visszatérő Mike Mo saját magával SKATE-ezik:

 

 

Harmadik alkalommal állt össze az Adidas Skateboarding az Alltimersszel. Az új együttműködés egy friss színállású Gazelle-t takar, melyhez ahogy a két cég esetében az lenni szokott, egy szórakoztató reklámfilm is készült.

 

 

Úgy tűnik, hogy Nicky Diamond kifogyhatatlannak tűnő pénztárcája is véges és képtelen volt a Diamond Footwearnél tartani az év gördeszkását. A hét egyik nagy híre, hogy Jamie Foy ezentúl New Balance cipőkben csússza a korlátokat!

 

Jamie Foy Welcome to New Balance Numeric from New Balance Numeric on Vimeo.

 

Nem csak mi, de a Quartersnacks is heti rendszerességgel gyűjti a legjobb anyagokat, íme az ő heti tízesük:

 

 

 

Ti is töprengtetek már azon, hogy mi történhetett minden idők egyik legkirályabb arcával, Trainwreckkel? Akkor többet ne tegyétek, hiszen a Thrasher magazin pontosan ennek járt utána az Out There című rovatában.

 

 

Ismét volt Death Match fesztivál, de ezúttal New Yorkban, ahonnan a következő összefoglalóval tértek vissza a Thrasher filmesei:

 

 

Ha valakit érdekel a gördeszkázás ezen ága, akkor jó ha tudja, hogy Nyjah olimpia üzemmódba kapcsolt és behúzta a sydney-i XGames-t!

 

This post was written by atek

Comments are closed here.