Medium Mondays – 18/10/29

October 29, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Tor Ström – KBH Mixen

 

 

A legutóbbi Polar videó alkotója Tor Ström egy újabb montázzsal jelentkezett Koppenhágából. A Polar team mellett láthatjuk még Jesus Fernandezt, a helyi legenda Rune Glifberget, sőt egy trükk erejéig a kedvenc norvég filmesünk, Pekka Løvåst is.

 

 

Real Skateboards – Tanner Van Vark

 

 

Manapság egyre nehezebb deszkásként kitörni, viszont vannak akiket megelőz a hírnevük. Tanner Van Varkot sokan emlegették és most végre hivatalosan is bemutatta a Real. A srác jó úton halad, hiszen már be is került a Thrasher Am Scramble turnéjára, ahol a válogatott legjobb am gördeszkásokkal filmeznek össze egy videót. Érdemes lesz rá odafigyelni!

 

 

Mômes Paris

 

A Mômes egy új projekt Párizsból, amiről egyelőre nem sokat tudni, de láthatjuk, hogy a kedvenc franciáink, Vincent Touzery, Roman Gonzales, vagy Kevin Rodrigues is benne vannak és hogy a fenti első kis promó is elég jóra sikerült.

 

 

HUF, Enzo Cautela, Daewon Song, Madness, Crailtap, stb.

 

Az év talán legváratlanabb szponzorváltása: Jason Dill az Adidasnál.

 

Ha már váltás, Daewon Song otthagyta az Almostot és úgy néz ki csatlakozik a Torey Pudwill-féle Thank You Skate Co.-hoz. Közben a 2016-os King Of The Roadon bemutatkozó Enzo Cautela lett az enjoi legújabb pro ridere, az instakirály Stephen Lawyer pedig a Skate Mafiánál kapott saját lapot.

 

Online az év egyik legjobb része, Mason Silva partja az Element Peace videójából. Ráadásul valaki Brandon Westgate felvételeit is feltöltötte.

 

Ahogy a Polar és a Quartersnacks brigád, az Alltimers is épp Japánban turnézik:

 

View this post on Instagram

@zeredbassett 🏆🇯🇵🌳😂

A post shared by Alltimers Skateboards (@alltimers) on

 

Várjuk majd a tour videókat, de addig: itt a legerősebb Alltimers B-Side.

 

Az inkább poolozós Madness Skateboards kiadott egy rövid promót, a HUF csapat egy része SF-ben krúzolt, Marius Syvannen ismét jelentett Finnországból, és kaptunk néhány Sportsclass felvételt is a prágai klasszisoktól.

 

Oski nem tudott duplázni, Alex Sorgente a Vans Park Series legújabb bajnoka:

 

 

LA híres gördeszkás bárja, a Black kapott egy Nike SB cipőt, a Girl team managere Sam Smyth mesél a 9 Clubban, Gino Ianucci pedig a Mission Statement podcastben adott interjút.

 

Végezetül ne felejtsétek, a Dylan Rieder emlékére készült Fucking Awesome kollekció már kapható a shopban!

 

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.