Medium Mondays – 18/11/05

November 5, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Halloween-i gurulás, Battle Commander, bombaátigazolás, pro partok – ismét jönnek az elmúlt hét általunk legfontosabbnak ítélt videói.

 

Kezdjük is a hetet az ausztrál Jamie Thomasszal, akinek Battle Commander videója alig néhány órája debütált a Berricsen.

 

 

Folytassuk a sort az elmúlt hét egyik legnagyobb meglepetésével, méghozzá Corey Duffel legújabb összeállításával. Duffman ismét átalakult, nem csak stílusában, de trükkökben is újat hozott – le sem tagadhatná, hogy Kevin Rodrigues az új legjobb barátja, de ennek persze mi csak örülni tudunk!

 

 

Stephen Lawyer is becsekkolt a Thrasherre egy új videóval, amiben hozza a től megszokott sex change-es, body varialos technikás kombókat és az év egyik legjobb Barcy-trükkjét is!

 

 

Erős két percet hozott össze John Dilorenzo is, aki a Venture-t népszerűsíti őrült manny kombóival az új Awake-epizódban.

 

 

Európából jelentkezik Jordan Queijo, aki egymás után halmozza a bangereket a svájci 242 skateshop számára.

 

 

Mint azt bizonyára tudjátok korunk egyik legjobb filmese, Ben Chadourne és bandája Budapesten járt a nyáron, melyről az alábbi összeállítást sikerült összeollózni. A hét egyik legfontosabb videója:

 

 

Új Carhartt WIP anyag is droppolt a napokban, amiben Roman Gonzalez, Felipe Bartolomé, Gabriel Engelke, Taylor Caruso, Chris Milic, Andrew Wilson, Phil Zwijsen, Tolia Titaev, Joe Gavin, Matlok Bennet-Jones, Joseph Biais, Rémy Taveira és Robbin de Wit szolgáltatja a kiváló kontentet.

 

 

A hét legnagyobb híre, hogy Tiago Lemos átigazolt a Primitive-hez. Vadonatúj pro lapját Barcelonában vitte el egy tesztkörre:

 

 

Múlt héten Halloween is volt, így levezetésként álljon itt egy összeállítás a Thrasher idei tematikus bulijáról:

 

 

This post was written by atek

Comments are closed here.