Medium Mondays – 18/11/26

November 26, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Heti összeállításunkban a fiataloké a főszerep ¬– Tyshawn, Zion, T-Funk, Zach Allen és a feltörekvő Alex Willmsről szól a heti MM.

 

Kezdjük is utóbbival videós összeállításunkat, hiszen a San Diegó-i Mohkie krú legújabb nagyfilmjéhez rakott össze egy olyan anyagot, amit a legtöbb profi is megirigyelne. Willms partja, amiben embermagas szintekről dobálja magát és mellmagas korlátokat csúszkál stoner rockra, lofi minőségével tulajdonképpen a kétezres évek legjobb pillanatai előtt tiszteleg, így már csak ezért is beválogattuk heti körképünkbe.

 

 

Folytassuk a sort Zionnal, aki első Reales pro partjával ismétcsak maradandót alkotott. Pacsi a szójátékért a videó címében. Jöjjön hát Jupiter felemelkedése:

 

 

Baker, Baker, Baker – T-Funk egy Zach Allen megosztott résszel erősítette meg pozícióját a SOTY-címért folyó harcban.

 

 

Jött egy amolyan félig-meddig kedvcsináló az új Supreme-filmhez Tyshawn Jones jóvoltából, aki Killer címet viselő anyagában kedvenc New York-i kukáit dolgozza meg egy kicsit.

 

 

A héten droppolt az új HUF-film is, amit Justin Drysen nyit egy eléggé masszív résszel.

 

 

A legújabb Volcom-anyag Grant Taylor előtt tiszteleg. Az alábbi húszperces összeállításból kiderül, hogy milyen is az élet ott lent délen, a pokolban!

 

 

Heti érdekességeink között a Grey magazin Hringurja viszi a prímet. Az alábbi turnéfilmben Justin Craven és a Carhartt WIP-csapat hódítja meg a barátságtalan izlandi vidéket.

 

 

És akkor a végére jöjjön a szokásos BATB-adag, hiszen a sorozat, vagyis inkább Chris Joslin és Felipe Gustavo, ismét fokozták a fokozhatatlant.

 

This post was written by atek

Comments are closed here.