Medium Mondays – 18/12/03

December 3, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Evan Smith – War and Peace Part

 

A szokásos év végi SOTY-szavazás hajrájában vagyunk, csak úgy záporoznak a videók az esélyesektől. Evan idén (is) hatalmasat ment, King of the Road MVP lett, rengetegett turnézott, majd az évet a Peace részével zárta, aminek a bővített változatát láthatjuk most.

 

 

Numbers Edition 5 – Kyron Davis

 

A Koston és Mariano-féle Numbers szépen tartja, hogy minden széria mellé ad egy gyors videót is. Most a brit Kyron Davis került a középpontba, akit az Atlantic Drift, a Grey és a Free projektjeiből már ismerhetünk.

 

 

Guillaume Périmony – Ostalghia

 

Guillome és Michael Mackrodt már régóta gyártják a Fishing Lines videókat, amikben mindig pörgős, kreatív deszkázást láthattunk nem éppen sokat látogatott helyekről. A páros ezúttal Belaruszban járt és magukkal vitték Giorgit és a friss Flip pro Danny Phamet.

 

 

Supra, Jamie Foy, Marek Kacek Adrian Lopez, P-Rod, Vincent Huhta, stb.

 

Jamie Foy gyorsan kiadott egy részt mielőtt még át kéne adnia a SOTY-stafétát, és az utánozhatatlan Frog Skateboards Krazy Frankie-jéről is jött egy friss anyag.

 

Európai fronton még erősebb volt a hét: Marek Kacek ismét felszántotta a prágai Sztálin teret, Marcus Shaw, Magnus, meg a többiek egy 10 perces montázst raktak össze csak az Oslo Teater plaza spotján filmezett anyagaikból, volt egy rész a svéd Vincent Huhtától, akiről sokat fogunk még hallani, a barcelonai lokál Ales Amor Marble 3 része is online és a finn Jaakko sem pihent:

 

View this post on Instagram

📹 @_edudas_

A post shared by Jaakko Ojanen (@jaakkoojanen) on

 

P-Rod végre megtalálta a régi bőgatyáit és rendesen odatette magát a Nike SB párizsi videójában, a Hockey bemutatta Diego Toddot,  a GX1000 videó után is jöttek még Yonnie Cruz felvételek, most épp ebben a Theories x Lakai promóban, a State Footwear is hallatott magáról, és újra volt A Day With The Homies Na-kellel és Ishoddal.

 

Akadt néhány turnévideó is, mint a Volcom új-zélandi kiruccanása, a NB# csapat utazása a napsütötte Szicíliába, vagy az Antiz európai tripjének első és második része, aminek ezt a csodálatos Dustin Dollin pillanatot köszönhetjük:

 

View this post on Instagram

Press play

A post shared by Dustin Dollin (@therealdustindollin) on

 

A Solo hozott le egy remek Alexis Sablone interjút, komoly történelemleckét kaptunk Adrian Lopez Nine Club epizódjában, és zárásul egy érdekes felhívás: mostantól pályázhattok önkéntesnek a SkatePal programjaiba!

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.