Medium Mondays – 18/12/10

December 10, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Vans – Shikumen

 

A Vans bérelt egy kecót Shanghaiban, hogy az Antizos francia Victor Pellegrin, a kedvenc Alltimers duónk Dustyn Henry és Etienne Gagne, Chima Ferguson, vagy a csapat legújabb tagja, a fejét ritkán kímélő Pedro Delfino is alaposan bedeszkázhassa a várost.

 

 

Krooked x Humidity Video

 

 

A Krooked brigád Brian Andersonnal kiegészülve New Orleansbe látogatott, hogy a Humidity Skateshop lokáljaival krúzoljanak a jazz fővárosában.

 

 

Volcom – “Larry vs the Kid”

 

A legújabb Volcom Road Rager tripen ott volt veterán Omar Hassantól kezdve, a márkával 20. évét ünneplő Grant Tayloron át a kiskölyök CJ Collinsig mindenki.

 

 

Isle, SOTY, Brian Herman, Evan Smith, Collin Provost, stb.

 

A hét vezető híre egyértelműen az idei Skater of the Year bejelentése volt, amiről mi is beszámolunk egy külön írásban. A Thrasher egypercesében elcsíphettünk pár trükköt a “Blessed”-ből, de az Evan Smith fanok se csüggedjenek, a Transworld eltöltött egy napot kedvencükkel.

 

Nem nagyon jött ki egyéni rész múlt hétfő óta, egyedül Collin Provost Psockadelic partja és a cseh Stepan Bares bemutatkozója jelent meg.

 

Mindenki Dél-Amerika felé vette az irányt, az Adidas Argentínában pörgött és bemutatta a latin-amerikai csapatát, a Dime pedig Brazíliába ment Tiago után:

 

 

Nagyot ment a Stüssy x Nike SB kollab promója is, benne a Call Me 917 egyik legalulértékeltebb deszkásával, a Hockey-s Caleb Barnettel és az 54 éves (!) Lance Mouintainnel, aki ismét rakott pár street trükköt.

 

Láthattunk egy remixet Jake Johnson, Fred Gall és még pár nagy név New Jersey-i footyjaiból, a legutóbbi WKND montázs bővített verzióját, igazi spot-pornót a Vans Korea videójában, néhány ütős Appleyard felvételt a Globe-tól és egy kis közös deszkázást a teljes DC teamtől.

 

Folytatódott az Antiz turné, felrakták a teljes svéd Äckligt videót, amit érdemes csekkolni, és a Polarosok is posztoltak pár jót Koppenhágából:

 

View this post on Instagram

🔥 @villewester 🔥

A post shared by @ hjaltehalberg on

 

Lement a szcientológusok Game of Skatejének közvetítése is, idén extra mennyiségű gagyi kontentet kell átpörgetni Steve Berra egotripjei mellett, de a meccsek jók voltak, úgyhogy segítünk: az első játék 1:44:52-nél, a második 2:10:25, a döntő pedig 2:47:40-nél kezdődik.

 

Az év egyik legjobb Nine Clubja volt a héten Bryan Hermannel, a Crailtap videófelelőse Aaron Meza sztorizott a Bobshirtnél és a Thrasher is feltöltötte a “Blessed”-ről szóló teljes cikket és annak képanyagát.

 

Nagyon jól sikerült a vasárnapi Santa Sesh, amit az instánkon is elcsíphettetek. Köszönjük a helyieknek és mindenkinek aki eljött deszkázni egyet. Azt se felejtsétek, hogy a Mystery box akciónkat meghosszabbítottuk a tél végéig!

 

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.