Medium Mondays – 18/12/24

December 24, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Adidas Skateboarding – Bomba

 

 

Bomba az Adidastól az év végére! Reméljük jövőre még többet láthatunk a csapat fenti videójában megvillantott új tehetségeitől, mint a tech-zseni Brayan Albarengától, a már Palace am Heitor Silvától, vagy a norvég Hermann Stenetől.

 

 

Etnies – Ride the Tao

 

 

Épphogy befejezték az Album videót és az azzal járó világkörüli turnét, az Etnies crew máris egy komolyabb tripet szervezett Kínába. Joslin minden spotot és demot felszántott, Barney Page pedig továbbra is az egyik kedvencünk. A cikket kisérő galériát is érdemes csekkolni!

 

 

Nike SB – UK 58 Tour

 

 

Ahogy az amerikai és a német, a brit Nike csapat is turnézott egyet az ősszel. Chris Jones, Casper Brooker és Kyron Davis mellé beugrott vendégnek Hugo Boserup is, az editért pedig Will Miles a felelős.

 

 

Magenta, Ishod Wair, Adidas, Real, Jordan Maxham, Antiz, stb.

 

Jordan Maxham összedeszkázott egy részt Barcelonában, ismét próbára téve azt a bizonyos üvegfalat. Láthattuk még a japán Shogo Zama VHS Mag részét, volt egy Mark Frölich Ricta intro, aztán durva poolozás az új Grey videóban, Griffin Gass is dobott egy partot az év végére és minden idők egyik legjobb deszkásának, Ishod Wairnek éves instaclip-termését is megcsodálhattuk egyben.

 

Itt volt még Corey Glick és a híres wallie 270 nosebluntja a Souvenir részének rough cut-jában és a Real legújabb tehetségének, Tanner Van Vark bemutatkozójának bónuszát is feltöltötték, aki azóta már teljes állásban pörög a csapattal:

 

View this post on Instagram

A REAL Happy Holiday! 🎁

A post shared by Real Skateboards (@realskateboards) on

 

Az OJ alakulat jelentkezett egy újabb turnévideóval, a Vans Hawaii-on járt fesztiválozni, egy gyors tripet is elcsíphettünk az ausztrál Adidas csapattól, és folytatódott az  Antiz európai zarándoklata is.

 

Aktivizálta magát a Sovereign Sect, avagy az Alien Workshop 2.0 + Habitat kombó, megjelent a Control Room első része Frankie Spears főszereplésével, amit hamar követett a második egy brutál team montázzsal. Volt “Autumn Blues” a német Adidas teamtől és Zach Chamberlin új projektje is napvilágot látott, ami tökéletes kedvcsináló a hétvégi Balade premierhez, különösen ez a line:

 

 

Érdemes lesz figyelni, ma érkezik a Sima Memories, amiben reméljük többet is megtudhatunk a magyar gördeszkázás egyik legjobb mozzanatáról.

 

Ennyi volt 2018-ra a Medium Mondays, köszönjük, hogy velünk tartottatok, januárban folytatjuk! Addig viszont ne felejtsétek, hogy a két ünnep között, december 29-én még egy kiállítással és bulival egybekötött Magenta premierrel várunk benneteket a Tintában!

 

 

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.