Medium Mondays – 18/02/05

February 5, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Blobys – Zdroopy

 

 

Új videó a párizsi Blobystól! A Place de la République lokáljait a Supreme hátszele erősíti, de mostanában csak instavideókat kaptunk tőlünk, úgyhogy ideje volt már egy hosszabb montázsnak. A videóban ott van a Polaros Roman Gonzales, Vincent Touzery és Karl Salah is. Reméljük Kevin Rodrigues csak azért maradt ki, mert a felvételeit egy közelgő Hockey részbe gyűjtögetik.

 

 

Vague – PEST

 

 

A brit Vague magazinnál jelent meg Vaughan Jonesék PEST videója, benne a budapesti kiruccanásuk, néhány ismerős arc és egy annál is ismerősebb logó 02:27-nél! Még több PESTről a Vague oldalán.

 

 

Adidas – Mark Suciu ADV II

 

 

Mark Suciu pár évvel ezelőtt robbant be a köztudatba a Cross Continental részével. Úgy tűnt, hogy havi szinten jelenik meg róla valami, majd pont a csúcson, a Sabotage 3-t záró része után jelentette be, hogy visszavonul néhány évre az egyetemi tanulmányai miatt. A visszatérést egy csúnya kórházi kör késleltette, de Suciu újra itt van és a fenti komoly adag felvétel kíséri a legújabb pro modelljét, lehetetlen trükkökkel.

 

 

Nike SB – Daan Van Der Linden

 

Ahogy mi is beharangoztuk, a holland csodagyerek Daan Van Der Linden a Vanstől a Nikehoz igazolt, akik egyből el is küldték a Kanári-szigetekre összerázódni a csapattal.

 

 

Arson Dept II, Jake Anderson, Eniz Fazilov, DGK, Poler, Daniel Cardone, stb.

 

Daan Van Der Lindennek nem volt elég fenti intró, a Spitfire új Arson Dept videójában is elég rendesen odatette magát, olyanok mellett, mint Grant Taylor, Ishod, Ronnie Sandoval, vagy Harry Lintell, sőt a Volcom londoni tripjén is láthattunk tőle néhány durva trükköt.

 

Kijött Eniz Fazilov része a Turso videóból, amit mindenképp érdemes csekkolni, plusz a Free Skate Magnél már a finn crew teljes videója is nézhető. A japán Evisen filmjéből is kaptunk egy darabkát, most Shor West videórésze került fel, ami mellé online Hiroki Muraoka része is a Traffic videóból.

 

A brazil Rodrigo Petersent ezzel a welcome parttal köszöntötték a High Co.-nál, megjelent Flo Mirtain első Habitat pro modellje, ami a HDV plaza előtt tiszteleg, az újdonsült pro, Jake Anderson egy rövid videórésszel csatlakozott a Dylan Rieder és Austyn Gillette-féle Formerhez, és megtörtént Elijah Berle hivatalos bejelentése is a Fucking Awesomenél:

 

Finally, coming Friday… Sorry this took so long Berle.

A post shared by FAworldentertainment (@fuckingawesome) on

 

Mi is bemutattuk, de már online is nézhető a DGK új videója!

 

A Hockey két proja a túrázást vegyíti egy rendes skate trippel a Poler és a Nike új együttműködése kapcsán, érkezett egy ütős promó a Seasons skateshoptól, a Quartersnacks bemutatta John Francomacaro részét a NY Archive videóból, Hjalte és a Polar team egyik fele pedig Marseilleben járt:

 

 

Daniel Cardone megvan? Az olasz poolos legenda is ott van a Dumb Skateboards új promójában!

 

A Fucking Awesome fiatal pro deszkása, Tyshawn Jones mesélt a Jenkemnek arról, hogy milyen volt a felnőni a Bronxban és hogy mire készül 2018-ban. A szintén new yorki Josh Stewart pedig a Nine Clubnál avat be bennünket a Static videók kulisszái mögé.

 

Nem újdonság, de Palace marketingje közben egyre és egyre komolyabb.

 

This post was written by mediumskate