Medium Mondays – 18/03/12

March 12, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Villains – 188

 

A Villains egy spanyol márka rengeteg kötelékkel az USA keleti partjához. A new yorki tripjükön nagyot ment Zach Panebianco a Sabotage crew egyik oszlopos tagja, de a másik Sabotage-os Villains pro Juan “Jura” Algora is odatette magát. A turnéra magukkal vitték még Juan Viruest az egyik feltörekvő madridit, és Milánó egyik legjobbját Ruben Speltát is.

 

 

Politic – Transmission One

 

Egy jó és egy rossz hír a Politic Skateboardstól: a jó, hogy a fenti új videóval jelentkeztek, a rossz pedig, hogy a Spirit Questből ismerős Taylor Nawrocki otthagyta a csapatot.

 

 

JB Gillet, Tom Penny, Na-kel, Adidas, Gustav stb.

 

Jó hírek nyugatról! Paul Grund a Polar legújabb proja, Daewon Song landolt az új Transworld címplaján, Na-kel pedig megkapta a negyedik cipőjét az Adidasnál. Ami az Adidast illeti, lehet hogy Andrew Reynolds még egy lépéssel közelebb van a háromcsíkos márkához, így hogy már a lányát is ők támogatják? Ja, és a Fallen is visszatér Jamie Thomas nélkül.

 

A (klasszikus, Dwindle előtti)  Clichét még mindig hiányoljuk, és nem érteni hogy lehet még a 40 felett is új résszel jelentkező francia ikon, JB Gillet és a vendégtrükköt kapott Max Geronzi is lapszponzor nélkül. Ami még az európai legendákat illeti, Tom Penny pedig egy elég hosszú sorcit virított a Thrashernél. Nem hagyhatjuk ki Austin Kanfoush GX1000-es menetét sem:

 

SKATE & DESTROY @otk18 👑 Filmed by @gx1000

A post shared by THRASHER MAGAZINE (@thrashermag) on

 

A full videójukat követően megjelent a Creature 1 órás tour videója, benne ez a lipslide ami biztos szembejött már az instán. Volt még egy DIYos Levi’s x Jenkem videó is, és egy jó adag újdonság a Free SkateMag jóvoltából: a Luftslott egy ütős montázs Stockholmból, egy új videó az Urban Bear Grylls crewtól, egy Adidas trip Bangkokból és egy 8 perces (!) Martino Cattaneo rész. Egyiket se hagyjátok ki!

 

Végre elkészült a tavalyi CPH open 8mm-es összefoglalója. Már alig várjuk az ideit!

 

Komoly handrail pusztítás a Thrashernél James Moore és Leo Morenotól, Gustav Tonessen pedig ismét varázsolt:

 

More @gustavtonnesen in Taiwan 🧙🏻‍♂️

A post shared by Chris Mulhern (@cmulhern) on

 

Ahogy itt végigszenvedtük, Mallorcán nem nehéz a telet átvészelni.

 

Lehetetlen szintű slappyzés, poolozás és parkozás instán.

 

A Grey Skate Mag is elég aktív volt a héten: volt egy rövidfilm az egyik Cons rider felépüléséről és egy videó Eli Reed londoni látogatásáról is.

Tags:

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.