Medium Mondays – 1

March 26, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

HUF – 001

 

Megjelent a HUF legújabb promo videója, benne Brad Cromer, egy adag kiváló Austyn Gillette felvétel, egy bemutatkozó a csapat am ridereitől, köztük san franciscoi lejtős Pablo “P-Spliff” Ramirez, plusz zárásul idén már a harmadik Jake Anderson rész!

 

 

Thrasher – Golden Foytime SOTY trip

 

A 2017-es SOTY, Jamie Foy a trófea mellé szokás szerint elvihette a haverjait is egy tripre. Az illusztris társaság Ausztráliát vette célba és komoly mennyiségű footyt gyűjtött a turnén. Jamie mellett Zion is rendesen odatette magát, Mason Silva utolsó trükkje pedig hihetetlen!

 

 

Sk8Mafia – Don’t Feed The Buhms

 

A Sk8Mafia legfrissebb videójában ugyanúgy ott vannak a Stephen Lawyer és Tiago Lopes-féle indokolatlan kombók, mint a Wes Kremer és Javier Sarmiento által képviselt időtlen, stílusos deszkázás.

 

 

Danny Brady, Spanky, Bryan Herman, El Toro, ScumCo, Dime, stb.

 

Ryan Townley a Welcome legújabb proja, Bryan Herman hosszú évek után otthagyta az Emericát, Na-kel egy óriás partyval ünnepelte a hetedik (!) cipőjét az Adidasnál, jön egy Quasi x Vans kollab és az iPath visszatérése is közeleg!

 

A Palace videó után sem lassít Danny Brady, most a los angelesi Lotties Skateshop jóvoltából kaptunk egy új részt tőle. Láthattunk pár új felvételt Kevin “Spanky” Longról, és a szintén Shake Juntos Ish Cepedaról, Tom Asta promózott az éSnek, volt egy bomba új rész a finn Niilo Nikkanentől és pár kimaradt jelenet Dan Plunkettől, feltöltötték Nik Michel zárórészét a World Peathből, Clive Dixon pedig egy újabb trükköt húzott be az El Toro korlátján. Mark Gonzales meg tesztelgette az új Krooked komplettet:

 

 

A Thrashernél nagy a pörgés, kijött a videó a P-Stone tiszteletére szervezett Lower Bobs versenyről (Grant Taylor!), és az SXSF fesztiválon tartott Deathmatch őrületről is.

 

Kaptunk egy új ScumCo promo videót, megérkezett a Glass v.2, a Free feltöltötte a leedsi Welcome skateshop videójának rövidített változatát, és a Girl legendás Goldfish filmje is online nézhető már.

 

Hamarosan jön az új Pizza Skateboards videó, amihez már trailer is van, plusz a srácok köszöntötték Ryan Connorst és összeraktak egy gyors montázst a legutóbbi san franciscoi látogatásukról.

 

Elég nagyot mentek instán a Dime-os arcok, Lucas Puig most épp LA-ben van, Josh Wilsonék a brooklyni House of Vansben deszkáztak, Jamal Smith San Franciscoban, Gustav megint varázsolt, volt a Polaros Shin Sanbogitól egy komoly no comply és egy kis talajozás az Arrow&Beast team egy részétől, aztán Louie Lopez fogta és beadott egy ilyet:

 

🤯 @louielopez 🤯 Filmed by @benchadourne

A post shared by THRASHER MAGAZINE (@thrashermag) on

 

Kevin Rodrigues a SOLO-nak adott interjút, a Nine Club eheti vendége Vincent Alvarez volt, a The Buntnál pedig Ted “feedback_ts” Barrow osztotta az észt.

 

A Heaps Chat tudósított a Quasi Miami tripjéről és kijött a 2017-es T-Eddy Awards!

 

Közben befutott hozzánk is az Alltimers második tavaszi dropja, amiben az új pólók mellett megtaláljátok a szezon egyik legjobb deszkáját, Zered Tech Deckes lapját, amihez persze átlátszó griptapet adunk majd:

 

 

Csekkoljátok a boltban, és hamarosan a webshopon!

 

 

Tags: , ,

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.