Medium Mondays – 18/04/16

April 16, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pizza Skateboards – Thaw And Order

 

 

Akik résen voltak nálunk már premier előtt láthatták a Pizza legújabb videóját, de ha valahogy kimaradt volna érdemes azonnal pótolni Pulizzi kombói, vagy Jesse Vieira hatalmas endere miatt legalább!

 

 

Quartersnacks – Nike SB

 

 

A Nike és a Quartersnacks legújabb együttműködését kíséri ez a videó, benne a Polaros Andrew Wilson, Antonio Durao és a többi szokásos QS-közeli figura. Az ünnepi körverseny is epic volt!

 

 

Girl & Chocolate – Chickity China

 

 

 

A szebb napokat is látott Crailtap alakulatnak sikerült egy kicsit felidéznie a régi hangulatot ezzel a turnévideóval.  Alig várjuk a következő teljes Kenny Anderson részt!

 

 

Milton Martinez, 917 prok, Lil Wayne, Oski, Spinning Away Raw Files stb.

 

A hét messze a legjobb híre: Max Palmer (és Aiden Mackey) végre pro a 917-nél! Közben Louie Lopez bezsebelt egy újabb Thrasher címlapot, Colin Read megnyerte a Girl videósversenyét, Kader a RVCA-hoz igazolt, alakult egy Grizzly x éS kollab, Raven Tershyt viszont egyre kevesebbet látni Lakai cipőben.

 

Beindult a nagyobb videók utáni megszokott raw files-dömping: befutottak Kyle Walker, Tyson Peterson, és Chima Ferguson kimaradt jelenetei a Vans videóból, valamint egy kis extra a HUF videó mellé.

 

Láthattunk egyéni videórészt nem mástól, mint Lil Waynetől, John Dilorenzo is debütált, Bret Gregory nagyot ment a Historia videóban, volt egy rövid Milton Martinez reklám, a QS remixelte Bobby Worrest LSD részétOski pedig az instán jelentkezett:

 

Spring sess @oskarrozenberg 💥

A post shared by Polarskateco. (@polarskateco) on

 

Most, hogy véget ért a Slides & Grinds II padka Game of S.K.A.T.E, itt is van a minifélcsöves változat: a Mano a Mano!

 

A Habitatnél készülgetnek az új videóra, néhány frankfurti Budapesten járt, érkezett egy montázs Glasgowból, kijött egy spanyol homie tape a Solonál és a Gronze crew sem pihent:

 

🛰 @deeddz @maxgeronzi 📹 @yeahleyeah

A post shared by 🛰📽 (@gronze) on

 

Megfejtették miért hívjuk mongonak a mongo hajtást, online Gustav és Chima interjúja, készült egy 16mm-s doku a Megantás Leo Vallsról, a Nine Club először az adidas bulin vendégeskedett, majd Mark Appleyardot rajzoltatta, a Jenkem az eklektikus Shredmaster Keithtel lógott és végül kaptunk egy turnét az NHS skate múzeumából.

 

Ne felejtsétek, este Medium Mondays buli, ahol don C, tzapa és Sakura szolgáltatja majd a beateket!

 

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.