Polar újdonságok!

September 7, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ugyan még mindig tökéletes deszkázós idő van, estére azért gyorsan lehűl a levegő és szükség lehet egy extra rétegre. Szerencsétek van, hiszen befutott a legújabb Polar szállítmány néhány igazán ütős darabbal az előttünk álló szezonra, így ismét lesz miből válogatni. Gyorsan össze is szedtük nektek a kedvenceink!

 

Pulóverek

 

A Polar kapucnisai az egyik legjobbak a piacon és most, a legújabb dropban a közkedvelt minimalista Default hood mellé érkezett pár extrább grafikával ellátott darab is.

 

 

Sapkák

 

Ezer éve vártuk, hogy visszahozzák és végre újra itt vannak a Polar kord sapkái! Jött még melléjük kötött sapka is gyapjúból a hidegebb hónapokra.

 

Pólók és Long sleevek

 

A klasszikus fill logo fehér alapon és néhány különleges hosszúujjú póló a legújabb felhozatalban!

 

 

Kiegészítők

 

A hip bagek akkorát mentek a nyáron, hogy mi is napok alatt kifogytunk belőlük így már vártuk, hogy befusson az utánpótlás. Ja, és persze a Happy Sad zoknik sem maradhatnak el!

 

 

 

A Polar őszi kollekciója mától elérhető a shopban vagy katt a linkre!

http://mediumskate.com/brand/polar/?orderby=date

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.