Skater Of The Year 2018: Tyshawn Jones!

December 4, 2018

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

 

A gördeszkázásban általában nem sokat számítanak a trófeák és az érmek, de ha talán egy díjat kellene mondanunk, aminek valamennyire van súlya, az a Thrasher Magazine Skater Of The Year címe volna. Mostanában tényleg olyan mennyiségben özönlenek a gördeszkás editek, videórészek, podcastek, tourvideók, montázsok, nagyfilmek, instaklipek, meg az összes többi, hogy lehetetlen csak egy gördeszkást legjobbként kiemelni az egész éves dömpingből, de valahogy még mindig izgalmas az év végi SOTY felhajtást figyelni.

 

 

View this post on Instagram

Our 2018 Skater of the Year is… 🏆

A post shared by THRASHER MAGAZINE (@thrashermag) on

 

Az utóbbi pár évben két dolgot figyelhettünk meg az egyre kiélezettebb verseny során. Az egyik az, hogy a nagy cégek kampányszerűen az év végére időzítik a megjelenéseket (erre a legjobb példa Kyle Walker tavaly előtti Vans része és a hihetetlen, de közben a lehetséges összes platformon az arcunkba tolt 50-50), a másik pedig, hogy a Thrasher még nem igazán választott olyat, akinek csak egyedülálló része jelent meg, inkább a nagyobb projekteket kedvelik (lásd 2015-ben, amikor Nyjah hiába dobott egy bangerekkel teli videórészt, amiben célzottan szinte minden felvételen Thrasher pólót visel, mégis a Vans Propeller nagyvideóját záró AVE-re esett a választás).

 

 

 

Idén az is fokozta a drámai hangulatot, hogy Andrew Reynolds elkotyogta, hogy valaki visszautasította a 2018-as címet. Emellett tényleg az utolsó pillanatban is érkeztek felvételek Zionról, mégegyszer leesett az állunk Evan Smith Peace részének bővített változatától és még a napokban is többször szembejött párszor az a bizonyos lipslide Milton Martineztől az instán:

 

 

 

 

Jake Phelpsék választása azonban a mindössze 20 éves, Fucking Awesome pro Tyshawn Jonesra esett, nézzük is meg, hogy miért:

 

 

A Supreme filmese, William Strobeck már tavaly novemberben elhintette, hogy komoly dolgokat várhatunk TJ-től az akkor még név nélküli, a Cherry-t követő nagyfilmjében.

 

 

 

Ezután Tyshawn Mark Gonzales mellett tűnt fel az alábbi Adidas videóban, ahol New York utcáin krúzolva ünnepelték a születésnapjukat:

 

 

 

Ekkor már tudtuk, hogy a Supreme “Blessed” című második videója lesz TJ nagy dobása, amit a sorban érkező instagram teaserek folyamatosan hypeoltak. Ezek közül a legdurvább az, amelyikben teljesen spontán frontboardol egy buldózert:

 

 

View this post on Instagram

👑 of 🗽 @enwhytj ✨ Filmed by @luielliott

A post shared by THRASHER MAGAZINE (@thrashermag) on

 

Tyshawn felbukkant a gördeszkázás legszigorúbb és leginkább komolyan vehető versenyén is, a Dime Glory Challangen:

 

Tyshawn Jones – Wallride Challange

 

A Skater of the Year cím elengedhetetlen előfeltétele, hogy legyen valami együttműködésed is a Thrasherrel, amit TJ ki is pipálhatott a New Yorkban megrendezett Thrasher x Hardies Can Jam versennyel. Egyből meg is nyerte a biztonság kedvéért.

 

 

 

A “Blessed” premierje előtt pár nappal fény derült arra is, hogy Tyshawn kapta hosszú idők után az első New York-i Thrasher címlapot. Az alábbi olliet is láthatjuk a videót záró részében, ami elképesztőre sikerült és egyelőre csak ilyen rossz minőségben elérhető, de reméljük, hogy a SOTY-díj kapcsán nyilvánossá teszik, hiszen ezt mindenkinek látnia kell.

 

 

 

A “Blessed” rész nem volt elég, a hetekben megjelent a Thrasheren a filmből kimaradt felvételeiből álló KILLER videó is, amiben különösebb erőfeszítés nélkül nollie flippelt egy állított kukát.

 

 

 

 

Az, hogy megérdemelte-e a 2018-as Skater of the Year címet nem kérdés. Hogy valóban ő érdemelte-e meg legjobban, azt döntsétek el Ti!

 

 

This post was written by mediumskate

Comments are closed here.