Új év, új márkák!

December 31, 2017

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bronze56k, Quartersnacks és GX1000 a házban!

 

Itt az új év, úgyhogy mi is készültünk nektek néhány újdonsággal. Három új márkát köszönthetünk a kínálatunkban, ráadásul három olyan brandről beszélünk, amin már régóta rajta tartottuk a szemünket. Lássuk is mit kell tudni róluk!

 

BRONZE56k

 

📊📊📊***ENRON TYPE CONNECTIONS***📊📊📊

A post shared by BRONZE56K (@bronze56k) on

 

 

Ha jártatok nálunk, elég esélyes, hogy láttátok már valamelyik Bronze videót a kijelzőkön. Peter Sidlauskas és new yorki crewja egyedi, lo-fi stílusában vegyíti a nyers keleti parti deszkázást az internet szemetével. Az első, 2012-es 56k videó sikere után kezdtek el ruhákat és hardwaret gyártani, bár akkor még saját maguk fújták le bronz szinűre a csavarjaikat.

 

 

 

 

A márka köré szerveződött csapat elég változó, de olyan arcok robbantak be a videókban, mint Dick Rizzo, Shawn Powers, vagy Billy McFeely és olyanokkal csináltak kollabokat, mint a Palace és a HUF.

 

 

Quartersnacks

 

Nem egyszerű megfogni mi is a Quartersnacks pontosan. Ahogy ezt ők is leírták, a név mögött azok a filléres rágcsálnivalók állnak, amiket még fiatalon, az egész napos deszkázások alatt gyorsan magadbatömsz a következő spot fele. Nekik is, ahogy sokunknak, ezek a felelősségek nélküli, gondtalanul átdeszkázható napok már elmúltak, de a deszkázás szabadsága akkor is megmaradt. Mindegy, hogy a Quartersnacksről, mint a new yorki gördeszkázás elsőszámú médiumáról, mint egy crewról, vagy mint egy ruhamárkáról beszélünk, bármit csinálnak mindent áthat ez a nosztalgikus érzés azok után az idők után, amikor még csak a gördeszkázás számított.

 

A Quartersnacksen azon túl, hogy bemutatnak mindent, ami a nagy NYC-ben történik, beszámolnak arról is, hogy mi a helyzet a spotokkal, hétfőnként összeszedik az elmúlt hét történéseit és legjobb trükkjeit, és a legjobb videó remixeket készítik. Mindezt annyira bennsőséges stílusban, hogy egy idő után te is veszed a belsős poénokat. Nem véletlenül jelent meg a saját könyvük is. Ja, és nekik köszönhetjük ezt a Rios interjút.

 

Spring QS goods available now at @amigosskateshop and across Europe 💁🏼💁🏼

A post shared by Quartersnacks (@quartersnacks) on

 

Nem elég, hogy olyan márkákkal működtek együtt, mint a Nike vagy a Dime, a saját kollekcióik is hibátlanok és hűen tükrözik a QS szellemiségét.

 

 

GX1000

 

Az utóbbi években olyan sebességgel kapjuk az új videókat, hogy valami igazán különlegeset kell alkotni ahhoz, hogy egy filmes nevét megjegyezzük. A Ryan Garshell-féle GX1000 projekt ennek a tökéletes példája.

 

 

@oldirtyaldavis from "Adrenaline Junkie" playing now on @thrashermag ⚡️💉

A post shared by GX1000 (@gx1000) on

 

A GX1000 videókban olyan nagyágyúk szerepelnek, mint a Quasi pro Jake Johnson és Al Davis, a Polar pro Aaron Herrington, vagy ahogy mostanában láthattuk: San Francisco legdurvább lejtősei:

 

 

 

Reméljük nektek is bejönnek az újításaink, mi nagyon büszkék vagyunk, hogy ezeket a márkákat is viszont áthatjuk már a shopban.

 

 

This post was written by mediumskate