Medium Mondays – 17/11/20

november 20, 2017

 

 

 

Enjoi – Panda Patrol ep. 2

 

 

Itt az enjoi Panda Patrol sorozatának második felvonása, tele budapesti spotokkal és egy teljes résszel a SOTY-esélyes Jackson Pilztől. Azután, hogy az idei King Of The Roadon ő szerezte a legtöbb pontot, meg ahogy visszapattintotta a másik döntésbe azt a bluntot a Fővámon, nem lepődnénk meg, ha ő kapná a trófeát. Főleg ha a Vans megint egy új projekttel jelentkezik, mint tavaly, az év végi hajrában!

 

 

Mwadlands

 

 

A Palace idén megnyitotta egy ingyenes, fedett pálya kapuit Londonban, amin még a nyitás előtt olyan arcokkal deszkáztak, mint Javier Sarmiento, Zered Bassett, vagy a Call Me 917 am: Hugo Boserup, az egyik legdurvább shiftyvel a piramis fölött!

 

 

I feel love

 

 

Itt egy új malmöi street edit Heitor Da Silvával, meg a Polar flow Ville Wester és Jonas Skrøderrel.

 

 

Stalin plaza, Chris Colbourn, Krooked, CCTV Budapest, stb. 

 

Ami a bejelentéseket illeti, a héten Jake Hayes megkapta az első pro lapját a Deatwishtől, Leticia Bufoni pedig a Plan B proja lett. A spanyol legenda Raul Navarro visszatért a Western Edition csapatába, és jó újra deszkán látni az ausztrál Jake Duncombe-ot is, aki az LE helyett az FSC-nél hajt. Úgy néz ki Brian Wenning is visszatalált a DC-hez.

 

A Free Skate Mag jóvoltából kaptunk egy Sports Class videót, amiben Marek Kocek, Toby Locke és a többi helyi arc szedi darabjaira a prágai Sztálin teret. Ízelítőnek itt ez a trailer:

 

 

 

Bemutatkozik Tre Williams, online John Dilo Sickheads és Riley Hawk Shep Dawgs 5 része, és még kijött a Grey által egy új Korahn Gayle part is. Stílus és hosszú sorcik Chris Colbourn új részében és óriás pop a norvég Michael Sommernél. Ryan Sheckler pedig végiglátogat pár spotot és… beszél a vallásáról?

 

Megjelent, és elég jó lett az Absurd és a Carhartt közös orosz tripjének videója, az O3EPO. Online a Palace-közeli Wayward London első promója, a Wavemode is. A King of MACBA egyet csavart a szokásos Game of S.K.A.T.E. szabályokon, érdemes csekkolni pl. Gustav Tonnesen meccseit. A Santa Cruz is kiadott egy AM videót, benne egy brutál Jereme Knibbs résszel, az OJ Wheels pedig Kolumbiában járt. Talán több slow-mo már nem is lehetne az új Ty Evans videó előzetesében.

 

Reméljük nem maradt ki a CCTV-Budapest zs-side sem!

 

new street edit from budapest ⬆️link ⬆️

A post shared by bp (@cctv_budapest) on

 

Berlinben nincs megállás, a Place kiadta a “Dit is Berlin” sorozat első részét a helyi Philip Oehmige és Eric Erhardttal, a GoPro csapata is turnézott arrafele, jön egy Civilist X Converse Cons kollab, a Solo feltöltötte a világutazó Michael Mackrodt legújabb interjúját, valamint betekintést nyerhettünk a város gördeszkás lányainak helyzetébe is.

 

Ha valami súlyosabbra vágytok akkor az Anti Hero crew beszél San Francisco dzsentrifikálódásáról, ha épp nem, akkor itt az első gördeszkás randiműsor, a Date a Sk8er a Jenkemtől. Itt egy érdekes rövidfilm is a Skateistanról!

 

 

 

Ne felejtsétek a héten Garázsvásár a Mediumban!

 

Írta: mediumskate