Medium Mondays – 17/12/11

december 11, 2017

 

 

Frog – Hjalte

 

 

A Polar pro Hjalte Halberg annyit pörgött New Yorkban a Frog Skateboardsos arcokkal, hogy kapott náluk egy saját guest-pro lapot, amit ez a videó kísér Chris Milic és Jesse Albával.

 

 

WKND – Salomon Cardenas’ Welcome Part

 

 

A kezdetekben nem vártunk sokat a Weekendtage videókért felelős Grant Yansura WKND márkájától, azonban mára a team, a grafikák, és a könnyen felismerhető rajzokkal és animációkkal teli videóik is a legjobbak közé tartoznak. Nem beszélve arról, hogy skitjeikkel köröket vernek a pont ilyen jelenetekről elhíresült, de mostanában inkább csak erőltetett dolgokat produkáló Crailtapre. Salomon Cardenas a csapat új tagja egy olyan résszel, amit nem érdemes kihagyni!

 

 

Adidas – RŌZU

 

Suciu, Busenitz, Rodrigo TX és a többi adidas pro most a felkelő nap országában járt, ahol a demozás mellett egy komoly street montázst is sikerült összehozniuk.

 

 

Jamie Foy SOTY, Sk8mafia, Raw tapes, Flo Marfaing stb.

 

Hiába tette oda magát Tiago Lemos és Louie Lopez, Jake Pheps döntött: Jamie Foy a SOTY.

 

Máig ingyenesen nézhető az új Sk8mafia videó tele ilyen hihetetlen trükkökkel, Wes Kremerrel, Javier Sarmientóval, meg a többiekkel: BRAIN GONE.

 

Grant Taylor, Daan Van Der Linden, Milton Martinez és a teljes Volcom team az RV Rampage videóban turnézik, Mike Carroll, Sammy Winter és a többi Wayward Wheels arc a németeknél, az Etnies pedig Törökországban járt a legújabb brit magazin, a Vague jóvoltából.

 

A párizsi Le Dome spot királya, az ikonikus Lordz videóból ismert Flo Marfaing új résszel jelentkezett a NewOld Skateboardsnál. Pardon!
Kijött egy új Dan Lu rész, remixelték Daan felvételeit az Arson Dept videóból, a Budapestet is megjárt Severn Goods is felbukkant a Solonál, a Get Lesta crew meg szétrakta a Palace-féle Mwadlands pályát:

 

 

Látszólag egymástól függetlenül köszönt be 2010 körüli raw felvételekkel a Static videók filmese, Josh Stewart és a Blueprint filmese, Dane Morph. Az egyikben Aaron Herrington, a másikban Chewy Cannon.

 

Itt egy érdekes Red Bull turné is Iránból, egy új Giddy videó Párizsból, és a Dreams crew Lyonban.

 

Instán hatalmasat ment az Osiris feltört accountja, Jereme Knibbs lejtőzött SF-ben, Tyler Warren egy gyors sorcit nyomott az Alltimersnél, Rowan pedig egy rekorder nollie crookedot:

 

“❤️SF”🏄🏻‍♂️ @hotelrwanda

A post shared by William Strobeck (@williamstrobeck) on

 

Mi sem pihentünk a héten: bemutattuk az új AlapDeszkák videót, a Rios crew “Dunja” videóját és a saját videósorozatunk második része is debütált! Mészi “Mire jó még?” kiállítása továbbra is megtekinthető a shopban, viszont ha nem akarsz lemaradni a többi újdonságról amivel decemberre készülünk kövesd a Medium December eseményt!

 

 

Medium December

 

Írta: mediumskate