Medium Mondays – 18/06/04

június 4, 2018

 

Adidas Skateboarding – Magnus

 

 

Magnus Bordewick egy hónappal a Numbers bemutatkozója után megint egy új résszel jelentkezett! Az őrült norvég deszkázása mellett a kameramunka is kiváló, úgyhogy ezt még néhányszor újra fogjuk nézni.

 

 

Frog & Quartersnacks – Came To Paris For Nothing

 

 

A Quartersnackses társaság ismét Párizsban járt a Frog Skateboards csapattal, ahol csatlakozott még hozzájuk a Hjalte (aki persze az első és eddigi egyetlen Frog guest pro) és Andrew Wilson is a Polartól. Chris “Mango” Milic utolsó trükkje hatalmas!

 

 

Lotties x Spitfire – Lotties Primetime

 

 

A Lotties Skateshop Los Angeles egyik újabb shopja, amit a Reynoldshoz vagy Danny Bradyhez hasonló nagyobb prok is előszeretettel látogatnak, így az új Spitfire x Lotties kollabot egy elég komoly gárda promótálja.

 

 

Green Apple, Gonz, Jamie Foy, stb.

 

A héten ünnepelte az 50. születésnapját, úgyhogy összeválogatták az utánozhatatlan Mark Gonzales legjobb pillanatait.

 

Lassú hét volt, de Jamie Foy megint nagyot ment a friss Spitfire partjában, kijött egy új Green Apple és egy új Pop Trading videó is, valamint bemutatkozott a Theories kerékmárkája, a Dial Tone Mfg. Végre AVE is hallatott magáról egy villámgyors sorci erejéig:

 

🔥 @ave 🔥

A post shared by Spitfire Wheels (@spitfirewheels) on

 

Online a Fred Plocque-Santos interjú a legújabb Free Skate Magből, és Johnny Layton Nine Club epizódja is emlékezetesre sikerült.

 

Nem unatkozunk a hétvégén mi sem, a PlayIT Shown rendeztünk egy közös versenyt a Monster Energyvel, ahol a best tricket Forray Péter és Záhonyi Bálint nyerte, a high ollie contesten pedig Mihályfi Dávid pattintotta a legmagasabbat. Köszönjük mindenkinek aki eljött, Bá képeit itt találjátok.

 

Soós Dávid – Nollie Backside flip

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.