Medium Mondays – 18/09/17

szeptember 17, 2018

A nyári pihenő után ismét itt van a Medium Mondays az elmúlt hét legjobb gördeszkás tartalmaival!

 

Lee Yankou – Baby Blue part

 

 

A hét legfontosabb eseménye egyértelműen a Dime Glory Challenge volt, talán emiatt is rakták ki a Dime crew egyik legdurvább tagjának részét a Blue Tile Lounge videóból.

 

 

Pedro Delfino – Welcome to Deathwish

 

 

A tavalyi SOTY Jamie Foy, Zion Wright és a friss pro Tyson Peterson után Pedro Delfino a következő újgenerációs floridai aki berobbant a köztudatba. Nem tudjuk, hogy volt-e még valaki más aki kétszer is így kiütötte volna magát egy rész alatt!

 

 

Tre Williams Welcome To Primitive

 

A Primitive bemutatta az am gárdájának legfrissebb tagját, Tre Williamst.

 

 

Battle of Normandy, stb.

 

A Free Skate Mag felélesztette a Battle of Normandy-t, amiben 5 csapatnak néhány nap alatt kell a legjobb videót összefilmeznie Franciaország északi részén. Mindegyik edit hatalmasat ment, nehéz eldönteni, hogy a Sour (aki külön reprodukálta Chewy Cannon legendás jelenetét) a Ruben Speltával kiegészült Magenta, a Chico Brenes támogatta Palace, a legújabb ridereit felvonultató Antiz, vagy az Element európai csapata vitte-e idén a prímet.

 

Európánál maradva megjelent még egy új videórész a belga Phil Zwijsentől, láthattuk hogy backtailezte Adrien Bulard az El Torot és kaptunk egy csomó új infot a horvát Vlamidir Film Festivalról.

 

View this post on Instagram

That shit goes @oskarrozenberg 🏆 #polarskateco

A post shared by Polarskateco. (@polarskateco) on

Oski fenti, és ezt a menetét mindenkinek látnia kell, de itt van az összefoglaló a Vans Park Series legutóbbi, malmöi állomásáról.

 

Lezárult a 2018-as King of the Road, volt egy emlékezetes új rész Cam Sedlicktől, az Adidas team pedig  Sao Paoloban járt a még mindig csúcsformában deszkázó Rodrigo TX-szel. Ja, és Dustyn Henry végre pro az Alltimersnél! Plusz ismét egy hihetetlen Jake Johnson wallride:

 

View this post on Instagram

#jkjhnsn

A post shared by @ quasiskateboards on

 

Jonah Hill rendezett egy filmet deszkásokról, Na-Kel Smithel az egyik főszerepben, így a Jenkem utánajárt mennyire valós Jonah gördeszkás múltja.

 

A Nine Clubnál az igazi OG Gershon Mosley vendégeskedett, a Bunt pedig Dan Plunkettel beszélgetett.

 

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.