Medium Mondays – 18/10/01

október 1, 2018

 

Ryan Townley – “Masquerade” Part

 

Újabb résszel jelentkezett a Welcome és Converse pro Ryan Townley. Őrült pop és néhány elég erős NBD!

 

 

Chris Mulhern – Untitled 003: Nate Pezzillo

 

 

A keleti part egyik legjobb filmese Chris Mulhern ismét hallatott magáról. Egyrészt elkezdett egy Philadelphia gördeszkás történelmét összefoglaló filmet, másrészt bemutatta a város egyik legjobb feltörekvő deszkását, olyan helyi prok kiséretében, mint Ishod vagy Suciu.

 

 

Emerica – “Wet Hot Canadian Summer” Tour Video

 

 

Jó újra együtt látni az Emerica csapatát. A kanadai turnéjukra magukkal vitték a márka legújabb riderét, a kézenálló bajnok Eric Winkowskit és a Dime leghihetetlenebb alakját, Alexis Lacroixt.

 

 

FTC, Slappy Challenge, Peace, Gronze, stb.

 

Megjelent Barcelona legaktívabb crewja, a Gronze legelső saját nem-instagram videója, benne többek közt a hétvégén tartott lyoni Slappy Challenge győztese: Deedz, Max Geronzi és Thierry Gormit, akinek pedig a hétvégén Európába érkező Adidas Das Days eseményen mutatják be a legújabb részét. Ami még az Adidast illeti, a német csapat is jelentkezett egy adag nyári felvétellel.

 

Ha már Barcelona, a városba látogató prok kedvenc skateshopja kiadott egy újabb hangulatos videót.

 

2018 eddig is egy nagyon jó év deszkás videók tekintetében. A hétvégén bemutatták az idei KOTR-győztes Element legújabb filmjét és az új Foundation videót is, egy igazi El Toro bangerrel:

 

 

A francia Joseph Biaistől is láthattunk egy részt, és az instakirály Dane Vaughn is kapott egy DGK videót, a legendás Jim Grecot pedig egy gyönyörűen megkomponált kisfilmben láthattuk.

 

Tony Hawk új Lakai cipőjét egy ötletes reklámmal promózták, volt egy brutál Pyramid Country edit, a Vague Skate Mag is dobott egy új montázst, a Polarosok meg New Yorkban nyomultak:

 

 

A Real Out of Sight szériájában a Treasure Island DIYt mutatták be, Corey Duffel pedig egy elég őszinte interjút adott a Nine Clubban.

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.