Medium Mondays – 18/10/29

október 29, 2018

 

Tor Ström – KBH Mixen

 

 

A legutóbbi Polar videó alkotója Tor Ström egy újabb montázzsal jelentkezett Koppenhágából. A Polar team mellett láthatjuk még Jesus Fernandezt, a helyi legenda Rune Glifberget, sőt egy trükk erejéig a kedvenc norvég filmesünk, Pekka Løvåst is.

 

 

Real Skateboards – Tanner Van Vark

 

 

Manapság egyre nehezebb deszkásként kitörni, viszont vannak akiket megelőz a hírnevük. Tanner Van Varkot sokan emlegették és most végre hivatalosan is bemutatta a Real. A srác jó úton halad, hiszen már be is került a Thrasher Am Scramble turnéjára, ahol a válogatott legjobb am gördeszkásokkal filmeznek össze egy videót. Érdemes lesz rá odafigyelni!

 

 

Mômes Paris

 

A Mômes egy új projekt Párizsból, amiről egyelőre nem sokat tudni, de láthatjuk, hogy a kedvenc franciáink, Vincent Touzery, Roman Gonzales, vagy Kevin Rodrigues is benne vannak és hogy a fenti első kis promó is elég jóra sikerült.

 

 

HUF, Enzo Cautela, Daewon Song, Madness, Crailtap, stb.

 

Az év talán legváratlanabb szponzorváltása: Jason Dill az Adidasnál.

 

Ha már váltás, Daewon Song otthagyta az Almostot és úgy néz ki csatlakozik a Torey Pudwill-féle Thank You Skate Co.-hoz. Közben a 2016-os King Of The Roadon bemutatkozó Enzo Cautela lett az enjoi legújabb pro ridere, az instakirály Stephen Lawyer pedig a Skate Mafiánál kapott saját lapot.

 

Online az év egyik legjobb része, Mason Silva partja az Element Peace videójából. Ráadásul valaki Brandon Westgate felvételeit is feltöltötte.

 

Ahogy a Polar és a Quartersnacks brigád, az Alltimers is épp Japánban turnézik:

 

View this post on Instagram

@zeredbassett 🏆🇯🇵🌳😂

A post shared by Alltimers Skateboards (@alltimers) on

 

Várjuk majd a tour videókat, de addig: itt a legerősebb Alltimers B-Side.

 

Az inkább poolozós Madness Skateboards kiadott egy rövid promót, a HUF csapat egy része SF-ben krúzolt, Marius Syvannen ismét jelentett Finnországból, és kaptunk néhány Sportsclass felvételt is a prágai klasszisoktól.

 

Oski nem tudott duplázni, Alex Sorgente a Vans Park Series legújabb bajnoka:

 

 

LA híres gördeszkás bárja, a Black kapott egy Nike SB cipőt, a Girl team managere Sam Smyth mesél a 9 Clubban, Gino Ianucci pedig a Mission Statement podcastben adott interjút.

 

Végezetül ne felejtsétek, a Dylan Rieder emlékére készült Fucking Awesome kollekció már kapható a shopban!

 

 

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.