Medium Mondays – 18/03/05

március 5, 2018

Nyjah Huston – ‘Til Death

 

Bármennyire is megosztó, tagadhatatlan, hogy Nyjah új része volt a legfontosabb megjelenés a héten. Lehet vitázni Ty Evans filmezéséről, vagy a hosszított, ujjatlan kapucnis pulóverek (?) értelméről, de az biztos, hogy a bangerekkel telepakolt rész egy új szintre emelte a handrail deszkázást. Érdemes mellé megnézni Nyjah Nine Club interjúját és végignézni a twitter threadet, amit a Jenkem indított. Nisse paródiája, meg ez szintén kötelező darab!

 

 

Solo – THREEE ep. 3

 

A Solo és az Adidas THREEE trilógiáját záró rész főszerepét Heitor da Silva kapta a legutóbbi Solo címlapról, de ott van még a francia Titi Gormit és az olasz Ruben Spelta is.

 

 

Tampa Pro, Ben Raybourn, ParHy, stb.

 

Reméljük velünk tartottatok a 2018-as Tampa Pro közvetítésre! Ha mégsem, akkor az összefoglalókat megtaláljátok a Skatepark of Tampa új csatornáján. A 2018-as, 24. Tampa Pro győztese Jagger Eaton, a best trick versenyt pedig Jamie Foy nyerte többek közt egy bigspin frontblunt bigspin outtal:

 

 

Így nézne ki, ha Louie Lopez és Tiago Lemos kapták volna a SOTY címet tavaly. Köszi QS!

 

A hetet egy új John Gardner part nyitotta, Kevin Kowalski fejjel lefele grindolt, láthattuk hogy adta be Miles Silvas a több háztömbös sorciját, Wade Desarmo otthagyta a DGK-t, szinte a semmiből jött egy patent rész Alexander Risvadtól, volt egy új rész a nollie-mester Ryan Laytől, Oscar Candon borozgatott, plusz volt jött kis update Oscar Rambaotól is:

 

A post shared by @oscarrambao on

 

Ahogy mi is beharangoztuk, érkezik a következő Pizza videó!

 

A HySkateBag csapat Párizsban filmezett össze egy komoly kis montázst, benne “YeahLeYeah”-vel és pár trükk erejéig Dustin Dollinnal.

 

Nora, Ben Raybourn és az OJ team egy része Houstonban járt, a Vans csapat meg alaposan bedeszkázta az új pályáját. Itt van egy válogatás Koppenhágából és a kijött Green videó is, ami egy új stockholmi független film egy elég komoly David Stenström résszel:

 

 

Folytatódik a brazil őrület a legújabb Slides & Grinds körben.

 

Dan Lu beszélgetett a Bunt Live podcastnél, a legnagyobb handrailes arcok szakmáztak a Transworldnél, és itt egy cikk arról, hogy miért fontos a női deszkázás Indiában Lizzie Armantoval.

Ja, és a MadeinTYO – Eric Koston megvan?

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.