Medium Mondays – 18/03/26

március 26, 2018

 

HUF – 001

 

Megjelent a HUF legújabb promo videója, benne Brad Cromer, egy adag kiváló Austyn Gillette felvétel, egy bemutatkozó a csapat am ridereitől, köztük san franciscoi lejtős Pablo “P-Spliff” Ramirez, plusz zárásul idén már a harmadik Jake Anderson rész!

 

 

Thrasher – Golden Foytime SOTY trip

 

A 2017-es SOTY, Jamie Foy a trófea mellé szokás szerint elvihette a haverjait is egy tripre. Az illusztris társaság Ausztráliát vette célba és komoly mennyiségű footyt gyűjtött a turnén. Jamie mellett Zion is rendesen odatette magát, Mason Silva utolsó trükkje pedig hihetetlen!

 

 

Sk8Mafia – Don’t Feed The Buhms

 

A Sk8Mafia legfrissebb videójában ugyanúgy ott vannak a Stephen Lawyer és Tiago Lopes-féle indokolatlan kombók, mint a Wes Kremer és Javier Sarmiento által képviselt időtlen, stílusos deszkázás.

 

 

Danny Brady, Spanky, Bryan Herman, El Toro, ScumCo, Dime, stb.

 

Ryan Townley a Welcome legújabb proja, Bryan Herman hosszú évek után otthagyta az Emericát, Na-kel egy óriás partyval ünnepelte a hetedik (!) cipőjét az Adidasnál, jön egy Quasi x Vans kollab és az iPath visszatérése is közeleg!

 

A Palace videó után sem lassít Danny Brady, most a los angelesi Lotties Skateshop jóvoltából kaptunk egy új részt tőle. Láthattunk pár új felvételt Kevin “Spanky” Longról, és a szintén Shake Juntos Ish Cepedaról, Tom Asta promózott az éSnek, volt egy bomba új rész a finn Niilo Nikkanentől és pár kimaradt jelenet Dan Plunkettől, feltöltötték Nik Michel zárórészét a World Peathből, Clive Dixon pedig egy újabb trükköt húzott be az El Toro korlátján. Mark Gonzales meg tesztelgette az új Krooked komplettet:

 

 

A Thrashernél nagy a pörgés, kijött a videó a P-Stone tiszteletére szervezett Lower Bobs versenyről (Grant Taylor!), és az SXSF fesztiválon tartott Deathmatch őrületről is.

 

Kaptunk egy új ScumCo promo videót, megérkezett a Glass v.2, a Free feltöltötte a leedsi Welcome skateshop videójának rövidített változatát, és a Girl legendás Goldfish filmje is online nézhető már.

 

Hamarosan jön az új Pizza Skateboards videó, amihez már trailer is van, plusz a srácok köszöntötték Ryan Connorst és összeraktak egy gyors montázst a legutóbbi san franciscoi látogatásukról.

 

Elég nagyot mentek instán a Dime-os arcok, Lucas Puig most épp LA-ben van, Josh Wilsonék a brooklyni House of Vansben deszkáztak, Jamal Smith San Franciscoban, Gustav megint varázsolt, volt a Polaros Shin Sanbogitól egy komoly no comply és egy kis talajozás az Arrow&Beast team egy részétől, aztán Louie Lopez fogta és beadott egy ilyet:

 

🤯 @louielopez 🤯 Filmed by @benchadourne

A post shared by THRASHER MAGAZINE (@thrashermag) on

 

Kevin Rodrigues a SOLO-nak adott interjút, a Nine Club eheti vendége Vincent Alvarez volt, a The Buntnál pedig Ted “feedback_ts” Barrow osztotta az észt.

 

A Heaps Chat tudósított a Quasi Miami tripjéről és kijött a 2017-es T-Eddy Awards!

 

Közben befutott hozzánk is az Alltimers második tavaszi dropja, amiben az új pólók mellett megtaláljátok a szezon egyik legjobb deszkáját, Zered Tech Deckes lapját, amihez persze átlátszó griptapet adunk majd:

 

 

Csekkoljátok a boltban, és hamarosan a webshopon!

 

 

Címkék: , ,

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.