Medium Mondays – 18/04/16

április 16, 2018

Pizza Skateboards – Thaw And Order

 

 

Akik résen voltak nálunk már premier előtt láthatták a Pizza legújabb videóját, de ha valahogy kimaradt volna érdemes azonnal pótolni Pulizzi kombói, vagy Jesse Vieira hatalmas endere miatt legalább!

 

 

Quartersnacks – Nike SB

 

 

A Nike és a Quartersnacks legújabb együttműködését kíséri ez a videó, benne a Polaros Andrew Wilson, Antonio Durao és a többi szokásos QS-közeli figura. Az ünnepi körverseny is epic volt!

 

 

Girl & Chocolate – Chickity China

 

 

 

A szebb napokat is látott Crailtap alakulatnak sikerült egy kicsit felidéznie a régi hangulatot ezzel a turnévideóval.  Alig várjuk a következő teljes Kenny Anderson részt!

 

 

Milton Martinez, 917 prok, Lil Wayne, Oski, Spinning Away Raw Files stb.

 

A hét messze a legjobb híre: Max Palmer (és Aiden Mackey) végre pro a 917-nél! Közben Louie Lopez bezsebelt egy újabb Thrasher címlapot, Colin Read megnyerte a Girl videósversenyét, Kader a RVCA-hoz igazolt, alakult egy Grizzly x éS kollab, Raven Tershyt viszont egyre kevesebbet látni Lakai cipőben.

 

Beindult a nagyobb videók utáni megszokott raw files-dömping: befutottak Kyle Walker, Tyson Peterson, és Chima Ferguson kimaradt jelenetei a Vans videóból, valamint egy kis extra a HUF videó mellé.

 

Láthattunk egyéni videórészt nem mástól, mint Lil Waynetől, John Dilorenzo is debütált, Bret Gregory nagyot ment a Historia videóban, volt egy rövid Milton Martinez reklám, a QS remixelte Bobby Worrest LSD részétOski pedig az instán jelentkezett:

 

Spring sess @oskarrozenberg 💥

A post shared by Polarskateco. (@polarskateco) on

 

Most, hogy véget ért a Slides & Grinds II padka Game of S.K.A.T.E, itt is van a minifélcsöves változat: a Mano a Mano!

 

A Habitatnél készülgetnek az új videóra, néhány frankfurti Budapesten járt, érkezett egy montázs Glasgowból, kijött egy spanyol homie tape a Solonál és a Gronze crew sem pihent:

 

🛰 @deeddz @maxgeronzi 📹 @yeahleyeah

A post shared by 🛰📽 (@gronze) on

 

Megfejtették miért hívjuk mongonak a mongo hajtást, online Gustav és Chima interjúja, készült egy 16mm-s doku a Megantás Leo Vallsról, a Nine Club először az adidas bulin vendégeskedett, majd Mark Appleyardot rajzoltatta, a Jenkem az eklektikus Shredmaster Keithtel lógott és végül kaptunk egy turnét az NHS skate múzeumából.

 

Ne felejtsétek, este Medium Mondays buli, ahol don C, tzapa és Sakura szolgáltatja majd a beateket!

 

 

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.