Medium Mondays – 19/01/07

január 6, 2019

Az óév utolsó napján ugyan kimaradt, de 2019 első hétfőjétől töretlenül robog tovább a Medium Mondays rovat! Elképesztően erős kontentekkel indult az év, úgyhogy érdemes végiggörgetni aktuális vidócsokrunkat.

 

Kezdjük rögtön Brandon Westgate legújabb New Balance részével, ami egész évre kitartó lendülettel lát el mindenkit:

 

 

Míg Westgate esetében a lendület, addig Brent Atchley-nél a stílus az, ami utánozhatatlan védjegyként szolgál. Portland flowkirálya visszatért és az Otherness deszkáknál folytatja, a bemutatásához pedig egy új teljes partot is összeállítottak a srácok:

 

 

Elkezdtek kiszivárogni a Transworld legújabb nagyfilmjének részei, méghozzá a hivatalos úton, jó minőségben. Íme a Duets két, eddig napvilágot látott és talán egyben legizgalmasabb epizódjai. Tiago Lemos és Carlos Ribeiro, illetve Vincent Alvarez és Zack Wallin főszereplésével:

 

 

 

Az év végi összegzés a Real-t sem kerülte el. Az alábbi közel ötperces összeállításban Zionék legjobb 2018-as pillanatait eleveníthetitek fel:

 

 

Időközben megjelent egy új Alien Workshop videó is, amiben Frankie Spears, valamint Silas Baxter-Neil is új parttal jelentkezik:

 

 

A napokban Louie Lopez is megkapta régóta megérdemelt saját pro cipőjét (amihez reméljük idén egy SOTY-díj is párosul majd) a Cons-nál, melyhez egy rövid promófilm is készült:

 

 

Európa sem tétlenkedett az elmúlt két hétben. Először álljon itt a kontinens Adidas csapatának őszi összefoglalója:

 

 

Majd a lyon-i brigád ötpercese:

 

 

Végezetül pedig a Free Skate Mag jóvoltából Shaun Whiterup legújabb ’Angola’ része:

 

Írta: atek

Hozzászólás zárolva.