Medium Mondays – 18/02/26

február 26, 2018

 

Állatkert

 

 

Az amerikai filmes Brett Nichols legújabb projektjében Közép-Kelet-Európát deszkázta be a helyi arcokkal. A hangulat és a kamerázás megint nagyon ott van és a Rios crew is remekül kalauzolt, mert a videó igazi budapesti spot-pornó, így reméljük a város sok új deszkás térképére felkerül.

 

 

SOLO – THREEE ep.1

 

Az Adidas mindig is figyelt az európai csapatára, így nem meglepő fordulat a Solo Skatemaggel közös THREEE trilógia, amiben az euró am teamet mutatják be. A fenti első részben jót megy a Polar flow Filip Almqvist, a második részt pedig két hatalmas NBD zárja Pol Catena és Daniel Ledermanntól.

 

 

Globe – Good Luck In Lisbon

 

A Globe portugál tripjén újra együtt deszkázott Mark Appleyard és David Gonzalez, ami már elég ahhoz, hogy érdemes legyen kattintani. Bónuszként a srácok ellátogattak a Double Rock pályára is.

 

 

Gino, Lacey Baker, Creature, Quasi videó, Palace, stb.

 

Végre teljes egészében online a tavalyi év egyik legjobb videója, a Budapestet is megjárt Creature csapattól. A videót a norvég Kevin Baekkel zárja, akiről közben felbukkant még egy újabb rész. Kijött egy másik full videó is Billy McFeely, Josh Wilson és a többi Bronze56k-s arccal.

 

Már hivatalosan is érkezik az első Quasi videó!

 

Folytatódik a finn nyomulás, kijött Ron Modig legújabb része a Free Skate Magnél. Felrakták Connor Kammerer Spirit Quest részét, a Primitive Robert Nealt köszöntötte a csapatban, meg volt pár perc a híres lyoni hubbát switch nosebluntoló Adrien Coillardtól és egy kis krúzolás Fred Gall részéről.

 

Lacey Baker egy friss videoparttal kíséri a most megjelent Nike cipőjét és kijött egy Marisa Del Santo rész is!

 

Egy kis közös deszkázás a Chocolate teammel Kaliforniában, és 30 másodperc tömény stílus az ex-Chocolate pro Gino Ianuccitól:

 

One ♥️ @mmmsherbert @venturetrucks @nikesb @fuckingawesome poetsbrand.com

A post shared by Gino Iannucci (@ginoiannuccipoets) on

 

A holland Pop Trading Company új videóval jelentkezett, Geronziék megint a Kanári-szigeteken nyomják a GX1000 crew pedig szokás szerint San Franciscoban lejtőzgetett.

 

Feltöltötték a Palace-főnök, Lev Tanju interjúját a legutóbbi Free magazinból, amiben többek közt beszél a márka kezdeteiről és arról, hogy a teljes Palasonicot VHS kamerákra szigszalagozott halszemmel vették fel, majd egy 11 éves iMovieval vágták össze. A Mwadlands, az ingyenes londoni skateparkjuk, amiről felkerült egy kis extra Rowley és Tom Pennyvel, jó példa arra, hogy még mindig mennyit fektetnek a deszkázásba. Ja, és a legújabb Southbanket támogató lapjuk már nálunk is kapható!

 

Ez valahogy kimaradt múlt héten, de itt van egy adag extra felvétel a legutóbbi Frog videóból.

 

Busenitzék most épp Tajpejben filmeznek:

 

@gustavtonnesen in Taipei

A post shared by Chris Mulhern (@cmulhern) on

 

Volt még a héten egy ETN ollie verseny, ahol Jake Hayes és Xavier Alford új rekordot állítottak fel 45.5″, azaz 115,5 cm feletti olliekkal.

 

A Jenkem is cikkezett a madridi helyzetről. Az utcai deszkázás tiltása elleni petíciót itt tudjátok aláírni.

 

Volt még egy kis street deszkás történelem az egyik korai On Videoból, Natas Kaupasszal a Transworld jóvoltából. Vert oldalról közben a gördeszkázás egyik legnagyobb megmondója, Jeff Grosso sztorizott a Nine Club legújabb részében.

 

2018-ban egy ilyen trükköt csak úgy feldobnak instára…?

 

 

Címkék: , ,

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.