Team Video Challenge – így láttuk mi!

december 11, 2016

Tudjuk, hogy közhelyes dolog, de tényleg szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki eljött a két nyitóbulinak is felérő rendezvényünkre, hiszen nélkületek nem jöhetett volna létre és nem is működhetne majd a továbbiakban sem a Medium! Nem szeretnénk nagyon ömlengeni, de azért jó volt látni, hogy, amit célul kitűztünk – az egyre inkább klikkesedő magyar gördeszkások összehozása – végeredményben meg is valósult.

 

Sőt! Jobban is mint, ahogy mi azt elképzeltük, hiszen az Emerica premier és a Team Video Challenge eredményhirdetős bulija is komoly főpróbaként szolgáltak nekünk és ha már itt tartunk, akkor egyúttal szeretnénk megköszönni a türelmeteket és segítőkészségeteket is, ugyanis mint ahogy az említett alkalmakon kiderült, küzdünk még néhány hiányossággal – legyen az a dohányzás problémamentes biztosítása, a kiszolgálás gyorsasága,  vagy a technikai hiányosságok leküzdése. A két alkalom ugyanakkor tökéletes volt arra, hogy leszűrjük az építő jellegű következtetéseket, melyek hatására még nagyobb hatékonysággal folytathatjuk majd a munkát. Ja igen, még valami, talán a legfontosabb dolog a Mediummal a kapcsolatban! Rengetegen kérdezitek hogy áll a pálya, és hogy mikor jöhettek gurulni, de sajnos erre még mi sem tudjuk a pontos választ. Az elkövetkezendő napokban érkeznek majd hozzánk szakemberek, akik felmérik majd a pálya hiányosságait, amikre ha fény derül, akkor majd mi is pontosabban tudunk számolni a megnyitással. Addig is további türelmet kérnénk, dolgozunk az ügyön!

 

Most pedig térjünk is rá a lényegre, a Team Video Challenge-re, ami abszolút felülmúlta minden várakozásunkat. Elképesztő mennyi energiát és időt fektettek a nevezők a videókba. Mi azt hittük, hogy néhány kivétel ellenére vegetál a magyar gördeszkázás, közben meg kiderült, hogy ha kell gond nélkül összeáll 12(!!!) brigád és azon nyomban felkavarja az állóvizet. Iszonyat királyak vagytok!

 

Miután lezártuk a nevezést, mi örömünkben inkább úgy döntöttünk, hogy a szavazást is rátok bízzuk, mármint a nevezőkre rátok, akik végül úgy döntöttetek, hogy a Kováts Domonkos, Filomela Vilmos és Kriegschneider Máté hármas érdemli meg a legjobban a Polar-lapokból és Stance-zoknikból álló szeretetcsomagot. Nem szeretnénk senki érdemét elvitatni bugyuta pontszámokkal, hiszen nyilván nem ez határozza meg a videóitok minőségét, ezért az első három helyezetten kívül nem is részleteznénk az eredményeket, hiszen azt mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a gördeszkázás alapjaiban véve nem egy objektívan pontozható elfoglaltság.

 

14672642_1419023211458878_1674870148_o

 

A végeredmény alakulása egyébként elég szoros volt:

– már említett Kováts Domonkos, Filomela Vilmos és Kriegschneider Máté alkotta csapat 8 szavazattal lett első

– második helyen a Csalló Ádám, Szabó Norbert és Somi Imre féle brigád futott be 6 szavazattal.

– harmadik helyre pedig a Gál Poszi, Giczi Gergő, Aréna hármas csúszott be négy vokssal.

Dolgozunk azon is, hogy a videókat egyetlen posztban összegyűjtve bemutassuk azok számára is, akik nem tudtak eljönni a rendezvényre, de addig is álljon itt a nyertes pályamű! Még egyszer gratulálunk mindenkinek!

 

Írta: atek

Hozzászólás zárolva.