Új év, új márkák!

december 31, 2017

Bronze56k, Quartersnacks és GX1000 a házban!

 

Itt az új év, úgyhogy mi is készültünk nektek néhány újdonsággal. Három új márkát köszönthetünk a kínálatunkban, ráadásul három olyan brandről beszélünk, amin már régóta rajta tartottuk a szemünket. Lássuk is mit kell tudni róluk!

 

BRONZE56k

 

📊📊📊***ENRON TYPE CONNECTIONS***📊📊📊

A post shared by BRONZE56K (@bronze56k) on

 

 

Ha jártatok nálunk, elég esélyes, hogy láttátok már valamelyik Bronze videót a kijelzőkön. Peter Sidlauskas és new yorki crewja egyedi, lo-fi stílusában vegyíti a nyers keleti parti deszkázást az internet szemetével. Az első, 2012-es 56k videó sikere után kezdtek el ruhákat és hardwaret gyártani, bár akkor még saját maguk fújták le bronz szinűre a csavarjaikat.

 

 

 

 

A márka köré szerveződött csapat elég változó, de olyan arcok robbantak be a videókban, mint Dick Rizzo, Shawn Powers, vagy Billy McFeely és olyanokkal csináltak kollabokat, mint a Palace és a HUF.

 

 

Quartersnacks

 

Nem egyszerű megfogni mi is a Quartersnacks pontosan. Ahogy ezt ők is leírták, a név mögött azok a filléres rágcsálnivalók állnak, amiket még fiatalon, az egész napos deszkázások alatt gyorsan magadbatömsz a következő spot fele. Nekik is, ahogy sokunknak, ezek a felelősségek nélküli, gondtalanul átdeszkázható napok már elmúltak, de a deszkázás szabadsága akkor is megmaradt. Mindegy, hogy a Quartersnacksről, mint a new yorki gördeszkázás elsőszámú médiumáról, mint egy crewról, vagy mint egy ruhamárkáról beszélünk, bármit csinálnak mindent áthat ez a nosztalgikus érzés azok után az idők után, amikor még csak a gördeszkázás számított.

 

A Quartersnacksen azon túl, hogy bemutatnak mindent, ami a nagy NYC-ben történik, beszámolnak arról is, hogy mi a helyzet a spotokkal, hétfőnként összeszedik az elmúlt hét történéseit és legjobb trükkjeit, és a legjobb videó remixeket készítik. Mindezt annyira bennsőséges stílusban, hogy egy idő után te is veszed a belsős poénokat. Nem véletlenül jelent meg a saját könyvük is. Ja, és nekik köszönhetjük ezt a Rios interjút.

 

Spring QS goods available now at @amigosskateshop and across Europe 💁🏼💁🏼

A post shared by Quartersnacks (@quartersnacks) on

 

Nem elég, hogy olyan márkákkal működtek együtt, mint a Nike vagy a Dime, a saját kollekcióik is hibátlanok és hűen tükrözik a QS szellemiségét.

 

 

GX1000

 

Az utóbbi években olyan sebességgel kapjuk az új videókat, hogy valami igazán különlegeset kell alkotni ahhoz, hogy egy filmes nevét megjegyezzük. A Ryan Garshell-féle GX1000 projekt ennek a tökéletes példája.

 

 

@oldirtyaldavis from "Adrenaline Junkie" playing now on @thrashermag ⚡️💉

A post shared by GX1000 (@gx1000) on

 

A GX1000 videókban olyan nagyágyúk szerepelnek, mint a Quasi pro Jake Johnson és Al Davis, a Polar pro Aaron Herrington, vagy ahogy mostanában láthattuk: San Francisco legdurvább lejtősei:

 

 

 

Reméljük nektek is bejönnek az újításaink, mi nagyon büszkék vagyunk, hogy ezeket a márkákat is viszont áthatjuk már a shopban.

 

 

Írta: mediumskate

Hozzászólás zárolva.