2020/02/24

A hét legfontosabb anyaga egyértelműen az Emerica legújabb, Green címet viselő nagyfilmje, melyben Dakota Servold és Jon Dickson vitte a főszerepet. Előbbi újoncként, utóbbi pedig profivá válása apropóján került középpontba a film kapcsán.

Nem is olyan régen megjelent egy másik rövidebb, de szintén teljes értékű filmnek számító anyag a 5Boro-tól. A New York-i márka régen hallatott már magáról, de most megrázta magát és felkavarta egy kicsit a Nagy Alma gördeszkás közösségét. Az Apt.5B egy ízig-vérig keleti parti alkotás, ami hangulatával, trükkjeivel és vágásával is tökéletesen illeszkedik a város deszkás történelmébe.

Ismét útra kelt a Wrecking Crew és ezúttal a keleti partot vették célba. A Kanfoush, Delfino, Pabich, Glick és Michel alkotta brigád a Torontó – Philly vonalon randalíroztak egyet.

Oski nemrég kiérdemelte első pro cipőjét a Nike SB-nél, amit egy kiváló videós anyag is kísért. Ennek extrájaként jelent meg az alábbi összeállítás, ami kereken 13 percnyi ráadást tartalmaz.

Mint az már köztudott a HUF kiszállt a cipőbizniszből, folytatják viszont apparel márkaként. Ezzel együtt szerencsére a kiváló csapat is megmaradt, sőt még bővültek is egy újdonsült taggal, Mason Silva személyében, aki el is kísérte a brigádot legutóbbi Puerto Ricó-i tripjükre.

A tavalyi év hivatalosan is Milton Martinezé volt, aki nem csak a SOTY-t de a leggnarlybb trükk díját is lazán kiérdemelte magának Car Wash-os kickflipjével. A trükkel vívott küzdelmét pedig most a Thrasher My War rovata is feldolgozta nekünk.

Afrika bár feljövőben van, nagyon keveset mutat magából gördeszkázás terén. A Transworld Skateboarding World View rovata viszont ezúttal a kontinens gördeszkás központjába, Dél-Afrikába, azon belül is Fokvárosba látogatott el, hogy bemutassa sokszínű közösségét és nagyszerű, festői szépségű szpotjait.

A hét legjobb egyéni teljesítménye Maxi Schaible videója lett, ami a Barcelonában élő német gördeszkás 2019-es évét foglalja össze.