Augusztusi helyzetjelentés

Sziasztok!
Egy ideje sajnos már nem jelentkeztünk, azonban ez nem jelenti azt, hogy a kezdeti lendületünk alábbhagyott volna! A háttérben komoly munkálatok folynak annak érdekében, hogy minél hamarabb megnyithassuk kapuinkat, ami elsősorban rengeteg fizikai teendővel jár, így nem igazán maradt időnk és energiánk online is aktívnak maradni. A helyzet azonban egyáltalán nem rossz, éppen ezért is szeretnénk egy újabb challenge-re hívni titeket – főleg így, hogy közben már sajnos olimpiai sportág lett a gördeszka is – melyen ezúttal brigád szinten tudtok részt venni! A No Comply után a mai naptól kezdve ugyanis elindítjuk a Team Challenge-et, amire három fős csapatok nevezését várjuk.
 
A csapatoknak szeptember 12-ig kell egy egyperces street videót elkészíteni friss felvételekből (ismerünk titeket, felismerjük a régebbi felvételeket! 😉 ), melyeket első körben kizárólag csak nekünk küldjetek el, hogy azokat majd egy közös bulin mutathassuk be nektek.
A nyertesekről, akik fejenként egy-egy Polar lappal és Stance zoknival gazdagodnak majd, ezúttal is a Medium csapata dönt majd.
 
Tehát még egyszer a részletek:
– Csapatverseny három fővel és egy 1 perces videóval
– Kizárólag friss, utcai felvételekből
– Videó leadási határideje (kérünk titeket, hogy csak nekünk küldjétek el) szeptember 12. és a medium@mediumskate.com email címre várjuk!
– Vetítéssel és bulival egybekötött eredményhirdetés (a dátum egyelőre még képlékeny, de mindenkit időben értesítünk majd róla)
– Nyeremények: Polar lap és Stance zokni a teljes csapatnak
Free Shipping
És hogy tovább vezekeljünk a hosszú hallgatásunk miatt egy újabb aprósággal kedveskedünk nektek, így egészen szeptember végéig ingyen postázzuk megrendeléseiteket!