Bemutatjuk a Bones Easy Street formulát!

Befutott hozzánk a legújabb Bones szállítmány, amiben itthon először debütál a márka legfrissebb szettje, a Bones Easy Street! Itt a ideje szemügyre vennünk miért is különleges ez az új formula!

https://youtu.be/m0_PVMGrkPY

Nem véletlen, hogy itthon az egyik a legnépszerűbb kerékszett a Bones Street Tech Formulája (STF), hiszen szinte lehetetlen bele lapot tenni, jól csúszik, de mégis stabil. Tökéletes technikásabb street deszkázáshoz, de a parkokban is bőven megállja a helyét.

Ennek ellenére fontos hozzátenni, hogy mivel az egyik legnagyobb keménységű kerék a piacon, a magyar betonutakon, lejtőn vagy a régi járdákon rázós lehet vele hajtani.

Pont az ilyen körülményekre fejlesztette ki a Bones az új Easy Street kerekeket, amik ugyan egy lehelletnyit kisebb kénységűek (99A), de ugyanúgy tudsz velük (power)slideolni, mint egy STF szettel. Nem is tudunk jobb bizonyítékot kitalálni, mint az alábbi videó:

Ha szeretsz változatosabb terepen, utcán hajtani mindenképp érdemes kipróbálni, pláne hogy a mi első gondolatunk is az volt, hogy ezt valahogy pont a magyar viszonylatokra tervezték!

A Bones Easy Street kerekeit különböző a Bonestól megszokott shapekben már megtaláljátok a többi új Bones termékkel együtt a webshopon, vagy a boltban!