Bones újdonságok a shopban!

Megérkezett a legújabb a Bones szállítmány a Mediumba kerekekkel, csapágyakkal és csúszólécekkel! Csekkoljátok mivel töltöttük fel a készleteink!

Bones Wheels 100’s OG™ Formula

Elsőként egy jó hír: a Bones mostantól nem csak az STF pro kerekeit készíti a közkedvelt “V5” formában, hanem már a 100’s OG™ Formulás kedvezőbb árú szériájánál is bevezette ezt a shapet. A “V5”-ről annyit kell tudni, hogy a középen süllyesztett forma amellett, hogy könnyebb kereket eredményez, szélesebb futófelületet tesz lehetővé, még hosszabb grindokat is biztosíthat, mivel a kerék sokkal kisebb ponton érintkezik a padkával vagy korláttal. Nem beszélve arról, hogy még a grafika is sokkal tovább sértetlenül maradhat. 100’s OG™ Formula illik szinte minden gördeszkás stílushoz, valamint az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező kerék a piacon, így rengetegen koptatják. A Mediumban most 52-55mm-ig találtok belőle a “V5” shapeben és 53-54mm-ig a klasszikusabb “V4” alakban.

A Bones professzionális STF és SPF formulás kerekeiből is érkezett egy komolyabb frissítés

A Skatepark Formula™ (SPF) egy kitűnő minőségű uretán, melyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy a kerekeidbe a legsimább beton felületeken se kerülhessen lap (flatspot). Mindezt úgy, hogy emellett továbbra is maximális stabilitást és gyorsabb gurulást biztosít.
Az SPF formulából Tony Hawk és Brad McClain pro kerekei mellett kaptunk a team modellekből is “P5” (a “V5” parkos megfelelője) shapeben.

Az itthon is abszolút kedvencnek mondható Street Tech Formula™ (STF) kerekeket a legmagasabb minőségű alapanyagokból gyártották, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa, amit egy street kerék adhat. A team és pro modelleket megtaláljátok a lehetséges formák teljes skálájában, benne a technikás deszkások kedvencének számító “V3” shape, vagy a klasszikusabb “V1″kialakítás. Olyan prok STF kerekei kerültek a kínálatunkba, mint Chris Joslin, Aaron “Jaws” Homoki, Rodney Mullen, vagy David Gravette:

Bones ATF és Rough Riders

Durvább terepre és cruiserekhez is tökéletes, puhább uretánból készült kerekekkel is készültünk nektek, a Bones All-Terrain Formula™ és Rough Riders™ szériáival. Az ATF kerekek méretükben és formájukban hasonlóak a normál, street deszkázásra fejlesztett társaikhoz, viszont puhaságukkal jobb tapadást és csendesebb gurulást biztosítanak, így ideálisak filmezéshez és akár köztes megoldásnak is bizonyulhatnak valahol egy street és egy cruiser deszka között.

A Rough Riders kerekeket széles futófelületükkel kifejezetten cruiserekhez gyártották. Ahogy az alábbi videón is láthatjátok, ezekkel biztosan nem fogtok megakadni kavicsokban, vagy a járdák egyenetlenségein, hiszen a legdurvább felületeken is átgördülnek.

Csapágyak, Rib Bones, és csavarok

Az új kerekeken túl a Bones kiegészítőiből is raktároztunk. Először is kaptunk egy kis frissítést a Bones Reds és Super Reds csapágyakból, amiket biztosan nem kell bemutatnunk, de érkezett még a Bones közkedvelt “Rib Bones” csúszóléceiből és csavarjaiból is.

Csekkoljátok az új termékeket a shopban és online!