Bronze56k újdonságok és Quartersnacks frissítés

Befutott hozzánk egy komolyabb szállítmány New Yorkból, benne a legújabb Bronze56k drop darabjai és egy kisebb utánpótlás a Quartersnacks kapucnisokból.
 
 
Bronze 56k
 
A tél reméljük már csak az utolsókat rúgja, de addig is erősítésnek itt van a Bronze legújabb dropja! A jó öreg Windows 95-szerű Bronze Classic Logo újra visszaköszön két színben a Champion kapucnis pulcsik hátán, de érkezik vele néhány ütős hosszú ujjú póló is. A közelgő tavaszra való tekintettel feltöltöttük a csavarkészleteinket, jött pár sapka és talán az eddigi egyik legjobb színkombináció a rövid ujjú pólók közül. Csekkoljátok az új kollekciót a boltban és a webshopon!
 

 
 
Quartersnacks
 
A Quartersnacks “Snackman” hímzett mintás kapucnis pulcsija nálunk is a téli szezon egyik nagy kedvence volt, olyannyira, hogy napok alatt kifogytunk belőle, úgyhogy most, amíg várunk a márka tavaszi kollekciójára, még egy kicsit újratöltöttük a készleteket.
 

 
 
 
Ha kéne egy kis emlékeztető, hogy miért is a Bronze videók a legjobbak:
 


 [:en]We just received a whole bunch of great product from New York City including the latest offerings from Bronze56k and a small restock of Quartersnacks gear.

 
 
Bronze 56k
 
We are really hyped to present you the latest drop from Bronze56k. The belowed Windows 95-ish Classic Logo is back again on some warmer pieces like hoodies and longsleeve shirt, but as spring is approaching we also restocked on bolts, T-shirts and hats! Check out the latest products from Bronze in the shop or on the webstore!
 

 
 
Quartersnacks
 
The Quartersnacks “Snackman” hoodie was an absolute crowd favorite this season, so we managed to get a small restock to keep you going until the end of the winter.
 

 
 
Kind reminder on why is Bronze one of our favorites: