fbpx

Rólunk

Sziasztok!

A Medium ötlete az elmúlt években már körvonalazódott a fejünkben ilyen-olyan formában, azonban a közös nevezőt 2015 elején találtuk meg, ami aztán az év végére és 2016 tavaszára már konkrét formát is öltött. A komplexummal (R.I.P.) tulajdonképpen gyerekkori álmainkat valósítjuk meg, hiszen egy olyan gördeszkás klubot hoztunk létre a Medium “személyében”, ahol a gördeszkás szubkultúra iránt érdeklődök minden igényét igyekszünk kielégíteni. Mondhatni, hogy Budapest szívében egy olyan helyen látunk titeket vendégül, ahol amellett, hogy exkluzív termékekhez juthattok hozzá a (R.I.P.) bár résznek, a kiállítótérnek, valamint a fedett és fűtött skateparknak köszönhetően olyan minőségben kapcsolódhattok ki, amilyennel korábban talán még nem találkozhattatok hazánkban (R.I.P. Bronzöntő).

Azóta 2018-ban elköltöztünk, a Podmanicky 9 szám alá és jelenleg egy kis, két szintes galériás gördeszkás boltként üzemelünk.


Ígérgetésekbe egyelőre nem mennénk bele, de célunk az, hogy a segítségünkkel egy kicsit megbolygassuk és egyben el is mozdítsuk a magyar gördeszkázást egy olyan irányba, amin ha szépen lassan elindulunk, akkor idővel felzárkózhatunk a nyugati barátainkhoz.


RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP RIP

Mivel a Medium teljes egészében független minden egyéb hazai vállalkozástól kicsit lassan haladunk, így első körben a webshopunkat és valamilyen szinten online magazinként működő weboldalunkat indítottuk el, hogy addig is ismerkedjetek velünk. A második ütemben a kávézó és a skateshop kapuit nyitottuk meg ( 2016 Októberében ) majd az utolsó körben a skateparkot terveztük átadni a gördeszka sport szerelmeseinek, ez utóbbi sajnos soha nem valósult meg.

Hogy kiknek is hoztuk létre a medium skate café and lounge-t? azoknak, akik egy nyugat Európához hasonló környezetben szeretnének lazulni. Délutánonként egyetem után vagy közben átrágni a nap történéseit egy csésze kávé vagy egy korsó sör mellett. Azoknak, akik csak bámulva és ámulva állnánk órákat egy kiállításon. Azoknak, akik izgulnának a Dart tábla előtt.

Te is olyan vagy, akit már kis gyerek kora óta meg fogott a gördeszkázás? Akkor viszont feltétlen neked jött létre ez a hely. Mivel nálunk minden van, amit a gördeszkázáshoz tudsz kapcsolni! Könyveket, amiket lapozhatsz, ha még nem tudnál eleget a múltról. Rég elfelejtett cipőket, gördeszkalapokat, újságokat, matricákat, stb. amit lehet egykor már Te is birtokoltál. Képeket, amin Ki tudja, lehet Te vagy rajta, vagy a spanod sexi húga. Vagy régóta érdekel vagy még a léceket is koptatod? Akkor akár az összes Offlinet magazine-t át lapozhatod újra, hátha meg mindig benne vagy! Azokra ki se térek, akik az egyik legszorosabban kapcsolódó témát preferálják, a gördeszkás filmeket! Na, az mindig van és mindig közel az Európai / Amerikai premierekhez, vagy éppen saját és magyar!

Tehát ha magadra ismersz, akkor rád is gondoltunk, amikor megálmodtuk ezt a helyet!

Boltunk teljes kínálatát megtaláljátok a webshopon is!

Sajnos az utolsó kör, a pálya nyitása sosem valósult meg R.I.P. és azóta 2018-ban elköltöztünk, a Podmanicky 9 szám alá és jelenleg egy kis, két szintes galériás gördeszkás boltként üzemelünk.