FA & Hockey frissítés!

Hozzánk is befutott végre a legújabb Fucking Awesome és Hockey drop! Nagyon erős a szett, úgyhogy nézzük is végig mivel készült AVE és Jason Dill a téli szezonra.

Fucking Awesome X Independent

Elsőként itt van az Independent és az FA közös kollekciója, ami egy rövid- és egy hosszú ujjú pólóból áll. Nem meglepő a két márka együttműködése, hiszen AVE már saját pro modellt is kapott az Independtnél, ráadásul ha minden igaz, hamarosan megjelenik a korábban már beharangozott Fucking Awesome logós felfüggesztés is a ruhák mellé az Indytől.

Hardware és kiegészítők

A márkától megszokottan megint ütős grafikákat kaptunk. A legújabb lapok között visszatért Jason Dill klasszikus portrés grafikája egy kis csavarral, a team lapok között van félig festékbe mártott és egy újabb hologramos darab is, valamint új pro modellek Na-kel és Sean Pablotól. A kiemelkedő minőségről szokás szerint a mexikói PS-Stix gondoskodik.

A sapkákon kívül talán az egyik legkomolyabb kiegészítő, ami a shopba érkezett a “Cigman” karakteres hamutartó, amely Jason Dillt ismerve egyáltalán nem meglepő darabja a kollekciónak.

Fucking Awesome Winter’17

A legújabb drop rövid- és hosszú ujjas pólói eltérnek a szokásos monokróm vonaltól és élénkebb színekben érkeztek, az elképesztő minőségű pulóverek viszont ezzel szemben a klasszikusabb vonalon mozognak. A Cigman grafika pulcsin, az új Life and Death pedig a pólókon köszön vissza.

Hockey

Egy limitáltabb frissítést kaptunk a Hockey legújabb eresztéséből is, longsleeve pólókkal és lapokkal a márkától megszokhatott sötétebb színekben és hangulatban.

Csekkoljátok le az új darabokat a boltban és a webshopon!