Fire Island Skate Program 001

Bejelentkezés Dél-Spanyolországból, azaz Sevilla utcáiról. Carlos barátunk, már jó pár hónapja elhagyta Budapestet és szülőhazájába folytatja tanulmányait és tevékenykedik csapatával a Fire Island -el! Első három perces videójukat, ahogy Carlos-t is a teljes spontanitás és öszinteség jellemzi.

De! legyen Carlos Peraita, a Fire Island kollektív fő képviselője, aki elmondja nektek pontosan, kikből áll a Fire Island:

“Egy nagy baráti társaság vagyunk, akik így, vagy úgy, a művészeteknek élünk. Van köztünk tetoválóművész, zenész, filmes, építész, de ami összeköt minket, az a gördeszka iránti szeretet. Ezen a prizmán keresztül rendezünk kiállításokat (fotó, és festmények kiállítását általában), partykat (élő zene, vagy DJ egy kiállítás megnyitójaként, vagy egy buli egy Sevillai hostel teraszán), és workshop-okat (eddig kettőt: egy land art, és egy yoga foglalkozásunk volt). Természetesen idővel deszkás felvételek is készültek, ezért már a legutóbbi eseményünkön video premier is helyet kapott. Most a múlt havi Lisaboni skate trip videóját szerkesztjük. Reméljük minden halad tovább előre, és még több rendezvényt, és videót fogunk csinálni az évek során.”