GSD és Lőtér Fest

Mozgalmas hosszú hétvégénk volt, hiszen csütörtökön a gördeszkázás világnapjának apropóján akcióztunk, utána pedig két napot az Alap deszkák különítményével deszkáztunk végig az első két napos Lőtér fest alkalmából!

 
Go Skateboarding Day

Június 21 világszerte = Go Skateboarding Day, azaz a gördeszkázás világnapja, amit idén egy spontán sessionnel ünnepeltünk a Nyugati téren. Ahogy azt lejjebb is láthatjátok Gyufa instagram-hangulatjelentésén, azon túl, hogy mindenki szétosztotta a spotot és a Store13 által bedobott Element drop-spot elemeket (köszönjük Mészi!) a padka eddig szűz részét is rendbe raktuk és felavattuk, ami így már mindenki által deszkázható!

 
https://www.instagram.com/p/BkayStCAmNg/?taken-by=mediumskate

 
Lőtér fest

A GSD mellett az Alap brigáddal összehozott két napos fesztiválozás is hatalmasat ment! A pénteket a jó öreg Nagyicce DIY-on nyitottuk, majd másnap átvonultunk a Lőtér spotra, amit egy best trick, egy line és egy trükklistás verseny során deszkázott szét a társaság. Persze a szokásos sör, sütögetés, koncert hármas sem maradhatott el! Alább képei, és egy gyors @cctv_budapest összefoglaló:

  
https://www.instagram.com/p/BkaYykGljOy/?taken-by=cctv_budapest 

 
Óriás köszönet az iccés társulatnak a szervezésért, és köszönjük mindenkinek, aki valamelyik nap velünk tartott! Pacsi!