GX1000 újra a Mediumban!

A San Franciscó-i csapat idén hatalmasat ment, a Roll Up az év egyik legdurvább videója lett, ezzel megtámogatva pedig a Ryan Garshell-féle GX1000 márka is egy új droppal jelentkezett, amire egyből sikerült lecsapnunk!

Lapok

A Roll Up-ban egy csomó feltörekvő, lapszponzor nélküli arcokat láthattunk, így magától értetődik, hogy a crew gyártatott magának néhány deszkát is. A minőséget nem bízták a véletlenre, hiszen a lapok a PS Stix (az FA, vagy Quasi lapok is itt készülnek) műhelyéből kerültek ki. A fenti OG logo lap 3 méretben érkezett és a másik, horrorfilmek által inspirált szériájuk is elérhető nálunk!

Ruhák

A napjainkban már csak online fórumként üzemelő Slap Magazine dobta be anno a lejtőmániások kedvenc “Bomb Hills, Not Countries” szlogenjét, amit a GX crew most póló formájában hozott vissza:

Emellé kaptunk még OG logós beanieket és pólókat feketében és zöldben, egy kisebb Twin Peaks (San Francisco talán leghíresebb, na meg a crew egyik kedvenc lejtője) kollekciót, valamint az egyik legkomolyabb hip baget, amit a szezonban láttunk!

A friss GX1000 drop már a boltban és a webshopon!