Hotel Blue a Mediumban!

Az elmúlt időszakban néhány olyan nagy márkával bővítettük a kínálatunkat, mint az Element, a Thrasher, vagy a Birdhouse, viszont azokra is gondoltunk akik a limitáltabb, kevésbé ismert brandeket szeretik és elhoztuk nektek New Yorkból a Hotel Blue legújabb termékeit!

Nick von Werssowetz, vagy ahogy a legtöbben ismerik LurkNYC áll a márka mögött, aki évek óta dokumentálja a New York-i deszkázás legjavát. “Raw spots and raw skating”. Az olyan több részes videósorozatok mellett, mint a new york times, vagy a mean streets például a Ben Kadowt a köztudatba berobbantó strangers videót is ő csinálta.

A márkát pont a Nick köré szerveződött crew és a város koszosabb oldala inspirálja. Ahogy ő is elmondta, a név a 70-es évek bordélyházaiból jön. Az igazi underground arcokból álló csapat legutóbb a Rough Luxury videóban hallatott magáról, de folyamatosan filmeznek így bármikor jöhet egy újabb promo.

Régóta kedveljük az east coast deszkázást, így miután megláttuk a fenti rapperek börtönfotóiból álló deszkát biztosak voltuk benne, hogy a Bronze, a Canal és a Quartersnacks mellett ezt a New York-i márkát is szeretnénk az üzletben látni. A Hotel Blue ruháit és lapjait már megtaláljátok a boltban és a webshopon!